16.04.2024 10:15:20
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çağlar, Bolulularla Buluştu.!

Ankara Bolulular Derneği Genel Kurul öncesi Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar Bolulularla buluştu. Başkan Çağlar Genel Kurul öncesi Bolululara hitap ederek, “Ankara da yaşayan Boluluların desteğini bekliyoruz” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR20 Aralık  2016 Salı - 13:38
Recai Çağlar Ankara da Bolulularla Buluştu..
Ankara dan seslenen Çağlar “Gurbette yaşayan Boluların desteğini bekliyoruz” dedi
Bolu Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar Ankara Bolulular Derneği Genel Kurulunu ziyaret etti. Ankara da çeşitli temaslarda bulunan Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar Ankara Bolulular Derneği Genel Kurul öncesi ziyaret ederek, Bolu’nun Büyükşehir olması için çalıştıklarını söyledi.
Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar yaptığı konuşmada; “Bolu’muz Büyükşehir olmaya namzet. Başta Bolu Belediye Başkanımız olmak üzere İlçe Belediye Başkanlarımız, gurbette yaşayan hemşehrilerimizle temaslara geçerek, desteklerini talep etmektedir. Bende bu gün Ankara’daydım. Yeniçağalı hemşehrilerimizle bir araya gelme fırsatımız oldu. Ankara Bolulular Derneğimizin Genel Kurulunun olduğunu öğrenince sizleri de ziyaret etmeden Yeniçağa’ya dönmek istemedim. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyen Başkan Çağlar, Bolu’nun Büyükşehir olması için yapılan faaliyetlerden söz ederek, Ankara ziyaretlerinin amaçları hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Çağlar; “Biliyorsunuz Bolu’muzun Büyükşehir olması için çalışmalarımız sürüyor. Bu nedenle Gurbette yaşayan siz değerli hemşehrilerimiz ikametgâh kayıtlarını Bolu ve ilçelerimize bir iki aylığına da olsa almanızı talep ediyoruz. Büyükşehir olabilmemiz için en az 300 bin Nüfusa ulaşmamız gerekiyor. Bu sebepledir ki yaklaşık 5-6 bin hemşerimizin ikamet kayıtlarını aktarmaları gerekmektedir. Bolu Valiliğimizin talimatları ile Nüfus Müdürlüklerimiz hafta sonları da mesaiye kalarak hizmet verecektir. Unutmayalım ki son müracaat tarihimiz 31 Aralık’tır. Ama son günlere bırakmamaya özen gösterelim. İnternet den veya Nüfus Müdürlüklerinden temin edeceğiniz “Adres Beyan Formu” doldurarak, iadeli taahhütlü ya da APS ile Nüfus Müdürlüklerimize gönderebilirsiniz. Haydi, hep birlikte İlçelerimizi, Bolumuzu düşünüyor isek desteğinizi esirgemeyin. Bolumuz için seferberlik ilan edilmiştir. El birliği ile Bolumuzu Büyükşehir yapalım” dedi.
Başkan Çağların ziyaretinde Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ankara Bolular Derneği Başkanı Hail Olkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Kurula katılan Bolulular hazır bulundu. Başkana ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar içinde bulunduğumuz hava şartları nedeniyle Yeniçağa’ya hareket etmek üzere Bolulardan müsaade isteyip, Genel Kurul başlamadan salondan ayrıldı.



 

YAZARLAR

Tamamı