29.03.2024 09:16:09
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

'Çanakkale Mahşeri' Dağıtıldı.!

Dörtdivan Kaymakamlığının himayesinde Çanakkale Zaferinin 104. Yılında 104 Torun Ecdadın İzinde Projesiyle, Dörtdivan Belediyesinin katkılarıyla Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Mehmet Niyazi´nin "Çanakkale Mahşeri" isimli kitabı Dörtdivan da Öğrencilere dağıtıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM25 Şubat  2019 Pazartesi - 05:06
Dörtdivan da "Çanakkale Mahşeri" isimli kitap öğrencilere dağıtıldı
Dörtdivan Kaymakamlığının himayesinde, Dörtdivan Belediyesinin desteği ve Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde başlatılan Çanakkale Zaferinin 104.YILINDA 104 TORUN ECDADIN İZİNDE Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan komisyon kararınca tavsiye edilen Mehmet Niyazi´nin "Çanakkale Mahşeri" isimli kitabı Öğrencilere dağıtıldı.

Türk kültürünü ve tarihini hissettirmek, milli ve manevi şuuru ve bilinci kazanmak, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında ilk aşamada kitabı okuyup en iyi şekilde kompozisyon yazan öğrenciler, Bursa-Çanakkale-Edirne gezisi ile ödüllendirilecek.

Mehmet Niyazi´nin "Çanakkale Mahşeri" isimli kitabı, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal tarafından Şehit Orhan Yalçın İlkokulu, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Dörtdivan Çok Programlı Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerine dağıtıldı.


 

YAZARLAR

Tamamı