28.03.2024 22:14:09
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çavuşlar da Gençlik Buluşması

Bolu Dörtdivan Çavuşlar Mahallesi Gençlik Derneği geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikle Çavuşlar gençliğini ve sakinlerini bir araya getirdi. Etkinlikte Dergi dağıtımının yanı sıra hediye çekilişi yapılıp, yemek ve çay ikramında bulunuldu. Çavuşlar Mahallesi adına her türlü fedakarlığı göze aldıkları ve çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Ocak  2019 Çarşamba - 12:35
ÇAVUŞLAR GENÇLİK DERNEĞİ ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Çavuşlar Mahallesi Gençleri birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla "Dörtdivan Çavuşlar Mahallesi Gençlik Derneği"ni kurdular. Etkinliklere başlayan Gençler, Derneğin faaliyetlerini de aktarabilmek amacıyla Dergi yayımladılar.
Dörtdivan Çavuşlar Gençlik Derneği geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlik ile Çavuşlar Gençliğini ve sakinlerini bir araya getirdi. Etkinlikte yemek ve çay ikramının yanında Dergi de dağıtıldı.

Çavular Gençlik Derneği Başkanı Samet Aynagöz yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Birlik beraberlik ve dayanışma adına düzenlediğimiz toplantımıza hoş geldiniz. Bu soğuk kış akşamı bize vakit ayırdığınız için şahsım ve yönetim adına teşekkür ederim. Sıladan uzak gurbet ellerde yaşayan değerli hemşehrilerim sizlerde hoş geldiniz. Bizler birllik beraberlik içinde güçlü oluruz. Değerli hemşehrilerim Gencinden Yaşlısına bir olur diri olur isek başaramıyacağımız hiç bir şey yoktur. İşte sizlerin desteği ile çıkarmış olduğumuz dergimiz sayesinde faaliyetlerimizi sizlere aktarıp, hemşehrilerimizinde ilanlarını vererek, nerede ne iş yaptıklarını bu sayede öğrenmiş ve birbirimizden haberdar olacağız. Sizlerin vaktini almak istemiyorum. Yemek ve çay ikramımız olacak. Şimdiden afiyet olsun. Arkadaşlarımız Dergimizide dağıtacak. Huzurunuzda Dergimize sponsor olan hemşehrilerimize de şahsım ve sizler adına teşekkür ediyorum" diyen Başkan Aynagöz mahalle sakinlerinin desteğini isteyip, ilerleyen zamanlarda Çavuşlar Mahallesi adına her türlü fedakarlığı göze aldıklarını ve çalışmaların devam edeceğinin teminatını vererek "Bir daha ki etkinliğimizde buluşmak üzere hayırlı akşamlar diliyorum. Çavuşlar Mahallesi var olsun, Birliğimiz dirliğimiz daim olsun" sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Gencinden yaşlısına tüm Çavuşlar Mahallesi sakinlerinin katıldığı gecede, açılış konuşmasının ardından Çavuslar Gençlik Derneği tanıtımı için bastırılan dergiler dağıtılıp, hediye çekilişinin akabinde yemek ve çay ikramıda bulunularak, toplu çekilen fotoğraf karesi ile toplantı sonlandırıldı.



 

YAZARLAR

Tamamı