25.04.2024 03:33:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çelik'in Selamları Var..

Bolu Geredeli Sanatçı Ramazan Çelik sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla Covit 19'a yakalandığını duyurmuştu. Çelik, Selamlarını ileterek, “Çok şükür durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. 7.nci günümüzdeyiz. İyiye doğru gidiyoruz. Dua eder, dua bekleriz” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR18 Ekim  2020 Pazar - 14:38
Ramazan Çelik Dostlarına, Sevenlerine Selamlarını İletti
Bolu Geredeli Sanatçı Ramazan Çelik ile bu gün telefon görüşmesi yapıp, geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, sıhhi durumunu sorduğumuzda iyi olduğunu ifade ederek, tüm dostlarına sevenlerine selam ve saygılarını söyledi.
Çelik, “Hafife Almayın, Kendinize Dikkat Edin”
Bolu Geredeli Sanatçı Ramazan Çelik telefonda yaptığı açıklamada; “Şu an iyiyim. Karantinada 7.nci günümüzdeyiz. Evde süreci atlatıyoruz. Şükürler olsun iyiyiz. Bu aşama da canla başla görevlerini ifa eden, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder, başarılar dilerim. Tüm dostlarımdan, arkadaşlarımdan ve sevenlerimden önemle arz ve rica ediyorum, bu illeti hafife almasınlar. Sağlıkçılarımızın önerilerine önem verip, kurallara uysunlar. Hep birlikte bu illeti Ülke olarak, yenmeyi başaracağız İnşallah. Çok şükür durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Dua eder, dua bekleriz. Bu vesile ile de; bizi yalnız bırakmayan, arayan, soran, sosyal paylaşım ağlarında da geçmiş olsun dileklerini iletip, yanımızda olan başta Bolulu hemşehrilerimize, tüm dostlara, arkadaşlara ve sevenlerimize selamlarımızı ve saygılarımızı sunar, sağlıklı günler dilerim” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı