29.03.2024 11:38:11
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çocuklarımızın Bayramını Kutluyorum

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan "Bu müstesna günün, aziz milletimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olması temennisiyle, Tüm çocuklarımızın, dünya çocuklarının bu özel ve istisnai bayramını can-ı gönülden kutluyorum"

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Nisan  2018 Cumartesi - 02:41
Tutkan: "Çocuklarımızın bu özel ve istisnai bayramını can-ı gönülden kutluyorum"
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Kaymakam Tutkan mesajında şu ifadelere yer verdi.
"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 98. kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu müstesna günün, aziz milletimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 23 Nisan 1920, Türk Milletinin yeniden doğuşunun, harekete geçişinin ve şahlanışının sembolüdür. ’Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla Kurtuluş Mücadelesini başlatan Türk milleti, tüm zorluklara rağmen, mücadeleyi zaferle taçlandırmıştır. Zaferle beraber milli iradenin yansıması ve istiklal ve istikbalimizin karargahı olan TBMM, varlığımızın göstergesi olmuştur. Bugün de bu anlayışla varlığı demokrasinin, milli iradenin ve bağımsızlığımızın sembolüdür. Bu vesileyle İstiklal Mücadelemizin ve Cumhuriyetimizin lideri, TBMM’nin ilk Başkanı Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.
Tüm çocuklarımızın, dünya çocuklarının bu özel ve istisnai bayramını can-ı gönülden kutluyorum"

YAZARLAR

Tamamı