25.04.2024 19:06:23
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

COŞKUNYÜREK DÖRTDİVAN DA!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Geredeli hemşehrimiz Yüksel Coşkunyürek, Dörtdivan'a gelerek temaslarda bulundu. Başkan Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan Belediyesi faaliyetlerinden bahsederek, istek ve taleplerden oluşan dosyayı Bakan Yardımcısı Coşkunyürek'e takdim etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Haziran  2016 Salı - 02:56
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı
Yüksel Coşkunyürek Dörtdivan'ı Ziyaret Etti.
Bolu temasları kapsamında Dörtdivan’a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nu Makamında ziyaret etti.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ziyaretinde; Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Dörtdivan Bolu İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Sezgin ile Dursun Fidan da hazır bulundu.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Belediye girişinde Belediye Mecli Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte karşıladığı Bakan Yardımcısı Yükseksel Coşkunyürek’i makamında ağırladı.

Belediye Başkanlık makamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette; Başkan Hasan Uzunoğlu, Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’e Dörtdivan Belediyesi faliyetlerinden bahsederek istek ve taleplerden oluşan dosyayı takdim etti.

Ziyaret sonunda Dörtdivan Belediyesi önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.





 

YAZARLAR

Tamamı