18.04.2024 17:37:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

COŞKUYLA KUTLANDI

Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokullu tarafından ?Kutlu Doğum? etkiliği coşkuyla kutlandı. Hz. Muhammed (s.a.v) ve Veysel Karani'nin hayatını anlatan tiyatro sergilenerek şiirler okundu, sinevizyon gösterisi ve ilahiler seslendirildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT18 Nisan  2015 Cumartesi - 22:35
DÖRTDİVAN DA “KUTLU DOĞUM” COŞKUYLA KUTLANDI
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından “Kutlu Doğum” etkiliği düzenlendi. Programda duygulu anlar yaşandı.
/
Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonundaki etkinliğe, Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Sezgin, İlçe Emniyet Amiri Ali Türk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Müftüsü Mustafa Topsakal, Daire Amirleri, Davetliler, Öğretmen  ve Öğrenciler ile aileler katıldı.
Kutlu Doğum programı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunmasıyla başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İdris Sabur, "Peygamber Efendimiz insanlar içinden seçilmiş insanlara karşı çok şefkatli ve merhametli bir peygamberdir. 23 yıllık peygamberlik süreci sonunda, cahiliye devrinin karanlık günlerinden, karıncayı bile incitmekten çekinen insanlardan oluşan saadet asrının tüm dünyayı aydınlattığını görüyoruz" dedi.
/
Kutlu doğumla ilgili okul öğrencileri tarafından hazırlanan Hz. Muhammed (s.a.v) ve Veysel Karani’nin hayatını anlatan tiyatro sergilenerek şiirler okundu, sinevizyon gösterisi ve ilahiler seslendirildi.
/
Dörtdivan Yunus Emre Ortaokulu tarafından Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürüne El Sanatı çerçeve hediye edildi. 
/
Günün anısına çektirilen hatıra fotoğraflarla program sonlandırıldı.
/

YAZARLAR

Tamamı