1.05.2024 08:18:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Bolu ili Yeniçağa ilçesi Kaymakamı Nurhalil Özçelik'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajında; “Bu gün hâkimiyetin kayıtsız ve şartsız olarak millete teslim edildiği Cumhuriyetimizin 98 inci kuruluş yıl dönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız” dedi. Cumhuriyetimizin 98 inci Kuruluş yıldönümü Yeniçağa İlçemizde coşkuyla kutlandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR29 Ekim  2021 Cuma - 16:32
ÖZÇELİK: “Cumhuriyet Bayramı’mızı En Kalbî Duygularımla Kutluyorum”
Bolu ili Yeniçağa ilçesi Kaymakamı Nurhalil Özçelik'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı. Mesajında; “Bu gün hâkimiyetin kayıtsız ve şartsız olarak millete teslim edildiği Cumhuriyetimizin 98 inci kuruluş yıl dönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Bilindiği gibi tüm imkânsızlıklara rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşımız, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmıştır. Ve bu zafer, Cumhuriyet’le taçlandırılarak, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, binlerce yıllık devlet geleneğimizin vatan topraklarında yükselen son abidesidir. Bütün dünyanın şaşkın bakışları altında, istiklâl uğruna ölüme meydan okuyan, zulme geçit vermeyen, kahraman bir neslin bizlere emanetidir.
Bilinmelidir ki; İstiklal Harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh, 98 yıl önce olduğu gibi bugün de dipdiri yaşamaktadır. Büyük devlet olmanın şuur ve vakarına sahip olan necip milletimiz; atalarının, bedelini kanlarıyla ödediği bu topraklarda Cumhuriyet tacını ebediyete dek gurur ve şerefle taşıyacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramı’mızı en kalbî duygularımla kutluyor, başta Cumhuriyetimizin bânîsi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm İstiklal ve İstikbal kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum” ifadelerine yer verdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 98 inci Kuruluş yıldönümü Yeniçağa İlçemizde coşkuyla kutlandı.



 

YAZARLAR

Tamamı