27.04.2024 02:35:35
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

DERSİMİZ, YEREL YÖNETİM!

Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Belediye ve Yerel Yönetimler bilgiler alıp, Belediye birimlerini gezerek öğrendiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT29 Nisan  2015 Çarşamba - 10:25
BAŞKAN BELEDİYECİLİĞİ ANLATTI
Öğrencilerden Belediyeye ziyaret “Dersimiz Yerel Yönetimler”
Bolu ili Dörtdivan İlçesi Çavuşlar İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan  Uzunoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, sosyal bilgiler derslerindeki yerel yönetimler konusuna istinaden Okul Müdürü İbrahim Erkan, 4/A Sınıf Öğretmeni Mustafa Özdemir ve 4/B sınıf öğretmeni Eda Karaoğlu ile birlikte Dörtdivan Belediyesini ziyaret ettiler.
/
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, makamında kabul ettiği öğrencilerle tanışıp, belediye kavramı ve yerel yönetimler konusunda bilgiler verdi. Belediye çalışmaları ile ileriye dönük projelerinden bahsetti.
Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’na Yerel Yönetimler, Belediyecilik ve Belediye çalışmaları sorular sorup, isteklerini ilettiler.
/
Sosyal Bilgiler Dersi içerisinde Belediyeler ve Yerel Yönetimler Konusunu işlediklerini dile getiren Okul Müdürü İbrahim Erkan “Uygulamalı ve yerinde eğitim vermek adına belediyeye yapmış olduğumuz ziyaret sonrası bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim” diyerek, Başkan ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.
/
Kendisine yapılan ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “Belediyecilik demek vatandaşların huzur ve refahı için yaşanabilir bir ilçe noktasında hizmet eden, tüm bunların yanı sıra siz değerli çocuklarımıza güzel yarınlar bırakabilmek için çalışan kurumlardan en önemlisidir. Biz de Dörtdivan Belediyesi olarak sizlere tertemiz yarınlar bırakabilmek için elimizden gelen imkânlar doğrultusunda hizmet edip sizler için çalışıyoruz. Belediyecilik imar ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerde de bulunmaktadır. İlçemizin tanıtılması, yerleşim yerlerinin temiz ve imarlı olması, ulaşımın sağlıklı olması, temizlik ve itfaiye hizmetleri, esnafın ve Dörtdivanlıların sağlıklı alış veriş yapabilmelerinin sağlanması, görevlerimizin içerisindedir. Ziyaretiniz için teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.
/
Başkanın makamından çıkan öğrenciler, belediye birimlerini gezerek, hem birimleri tanıdılar hem de birimlerdeki çalışanlardan yaptıkları işler bilgiler aldılar.
/

YAZARLAR

Tamamı