28.03.2024 19:23:57
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dev Proje Hayata Geçiyor!

Bolu Gerede Belediyesi Dev Projesinde; Kır Lokantası, Kır Kahvesi, Uçan Bisiklet Yolu, Macera Parkı, Zıpline, Biyolojik Gölet, 50 Adet Piknik Ünitesi, 3 Adet Çocuk Oyun Alanı, İnteraktif Oyun Grubu, 27 Adet Altıgen Kamelya, Gezinti ve Araç Yolları, Kayak Pisti ve Suni Tepe, Mescit yapılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR04 Şubat  2021 Perşembe - 13:51
MUSTAFA ALLAR´IN DEV PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın dev projesinin ihalesi yapıldı, sözleşme imzalandı.
İlçeye Turizm açısından çok büyük katma değer sağlayacak B Tipi Mesire Alanı projesinin ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde yapıldı, ihaleyi Mustafa Singer & Rengi İnşaat Mad.Pet. Oto.Tur. Nak. San. Ve Tic. Ltd. Şti isimli firma kazandı. İhaleyi alan firma ile 28 Ocak 2021 tarihinde projenin sözleşmesi imzalandı.

Yapılan ihale kapsamında, Gerede Orman İşletmesinden tahsis olarak alınan alanda uygulanmak üzere; Kır Lokantası (250 M2), Kır Kahvesi (250 M2), Uçan Bisiklet Yolu, Macera Parkı, Zıpline, Biyolojik Gölet (680 M2), 50 Adet Piknik Ünitesi, 3 Adet Çocuk Oyun Alanı, İnteraktif Oyun Grubu, 27 Adet Altıgen Kamelya, Gezinti ve Araç Yolları, Kayak Pisti ve Suni Tepe, Mescit-Duvar Saati ( 2 Adet), Wc (1 Adet), Giriş Takı-Güvenlik Binası, Aydınlatma Üniteleri ve Cep Otoparklar yapılacak. Yüklenici firma, işyeri teslim tarihinden itibaren 590 (BeşYüzDoksan) gün içerisinde işi tamamlayarak geçici kabule hazır hale getirecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Projelerimiz arasında yer alan dev projemizi ihaleye çıktık, ihaleyi alan firmaya ve ilçemize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Projemiz İlçemizin Turizmi açısından büyük katkı sağlayacak, çocuklarımız ve aileleri mesire alanı içerisinde hem eğlenecekler, hem temiz hava almanın keyfini yaşayacaklar. Özellikle belirtmek isterim ki mesire alanımızın içerisinde çocuklarımız için; bölgemizde hiç bulunmayan Uçan Bisiklet Yolu ve Macera Parkı olmak üzere birbirinden güzel ve eğlenceli oyun grupları yer alacak. İhaleyi kazanan firma çalışmalara ilkbaharda başlayacak. İlçemize ve Bölge Turizmine hayırlı olsun’’ dedi.



YAZARLAR

Tamamı