26.04.2024 02:06:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Diyanet Sen'den Kaymakam Ziyareti

Diyanet-Sen Bolu Şubesi Yönetimi ile Dörtdivan İlçe Temsilcileri Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan beyi makamında ziyaret ettiler. Kamu çalışanları ile Sendikaya üye görevlilerin mevcut durumları ile sosyal hakların ve çalışma ortamlarının geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN26 Şubat  2018 Pazartesi - 01:07
Diyanet-Sen Teşkilatı, Kaymakam Uğur Tutkan'ı Ziyaret Etti
Diyanet-Sen Bolu Şubesi Başkanı ve Memur-Sen Başkan Yardımcısı Muhammed Bayram Tekeşin beraberindeki Bolu İl Şube Başkan Yardımcıları ve Dörtdivan İlçe Temsilcileri Yakup Sarı, Hüseyin Öztürk, Şevki Gülen, Hasan Keleş, Halil Yalçın ve İsmail Tezel ile Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan’ı makamında ziyaret etti.
Diyanet-Sen Bolu teşkilatı ile Kaymakamlık olarak; sendikaya üye görevlilerin mevcut durumları ve sosyo ekonomik hakları ile çalışma ortamlarının geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulundular.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, ‘’Başta imamlarımız olmak üzere Diyanet’e bağlı tüm çalışanlarımızın daha sağlıklı ve esnek bir ortamda etkili, etkin ve verimli çalışmaları için her türlü desteği işbirliği içinde sağlamaya hazırız’’ dedi.



 





YAZARLAR

Tamamı