28.03.2024 11:34:36
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Doğalgaz Ev Bağlantıları Başlıyor

Bolu Dörtdivan Belediyesi Dörtdivan'da doğalgaz çalışmaları kapsamında, 15 Haziran tarihinde doğalgaz dağıtım şirketi tarafından ev bağlantılarının ihalesi yapılarak, doğalgaz hane bağlantılarının yapımına başlanacağını duyurdu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Haziran  2019 Çarşamba - 03:59
DÖRTDİVAN DA DOĞALGAZ EV BAĞLANTILARI İHALE AŞAMASINA GELDİ
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde çalışmaları devam eden doğalgaz hattı ile ilgili Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe açıklamalarda bulundu. Başkan Efe, yaptığı açıklamada 15 Haziran’da doğalgaz dağıtım şirketi tarafından ihale yapılacağını ve ardından hanelere doğalgaz bağlantıların yapılacağını ifade etti.
Dörtdivan’daki doğalgaz çalışmaları ile ilgili Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yayınladığı mesajda; “Seçimden hemen sonra vatandaşlarımızın bir kış daha mağdur olmaması için doğalgaz dağıtım şirketi ile birlikte çalışarak ev bağlantılarının yapılmasını ihale aşamasına getirdik. 15 Haziran’da dağıtım şirketi ihalesini yapacak ve doğalgazda ev bağlantılarımız başlayacak. İlçemize hayırlı olsun. Dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz yetkililerine de gösterdikleri işbirliği ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyor yapacakları ihalenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte vatandaşlarımızdan da biran önce aboneliklerini yaptırarak sürece destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Dörtdivan da Doğalgaz Abonelik işlemlerinin 12 Hazıran 2019 tarihinde (bu gün) saat:10.00 itibariyle başlayacağı ve Müracaat esnasında Doğalgaz bağlantısı yaptıracak vatandaşların yanlarında Tapu ve Kimlik Fotokobisi getirmeleri gerektiği ifade edildi.
 
 

YAZARLAR

Tamamı