19.04.2024 02:51:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Doğalgaz Evlerde!

Bolu Dörtdivan da evlere bağlantısı gerçekleştirilen doğalgaz, ilk kez Kaymakam evinde ve akabinde Dursun Aynagöz ailesinin evinde kullanılmaya başlandı. Doğalgaz aboneliğini tamamlayan vatandaşlarında son kontrollerinin akabinde, evlerine doğalgaz bağlanarak, kullanmaya başlayacaklar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Ekim  2019 Çarşamba - 00:58
DÖRTDİVAN DA DOĞALGAZ KULLANILMAYA BAŞLANDI
Bolu ili Dörtdivan ilçesi için çok önemli bir yatırım olan Doğalgaz, geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından regülatörler aracılığıyla istasyonlara taşınmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu: “İlçemize gelen doğalgaz, ısınmada, sıcak su kullanmada, yemek pişirmede büyük kolaylık, rahatlık ve tasarruf sağlamasının yanında ilçemize gelecek sanayi yatırımları için de büyük bir avantaj oluşturacak.
Dörtdivan’da ilk doğalgaz kullanımına Belediye Başkanı Hamza Efe ve ilçe Özel İdare Müdürü Abdülaziz Çalışkan ile beraber şahit olduk. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Hemşehrilerimize de abonelik işlemlerini bir an önce tamamlayarak doğalgazı kullanmaya başlayabilirler.
Doğalgazın, Dörtdivan’a kazandırılmasında emeği olan Bolu Milletvekillerine, önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’na, bitirilmesinde emeği olan Belediye Başkanı Hamza Efe’ye ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Dörtdivan’a hayırlı olsun.” dedi.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE de yaptığı açıklamada; “İlçemizde vatandaşımızın ilk doğalgazını Çavuşlar Mahallemizde açarak, Dursun Aynagöz ve ailesinin kullanımına sunduk. İlçemize ve ailemize hayırlı olsun. Havası sert insanı mert olan ilçemizde soğuklar bastırmadan evlerimize doğalgaz konforunu yaşatmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Önümüzdeki günlerde de doğalgaz aboneliğini tamamlayan vatandaşlarımızın son kontrolleri yapılarak evlerine doğalgaz girmeye devam edecek. Bu vesile ile Aksa Doğalgaz yetkililerine ve tesisatçılarımıza gayretli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı