28.03.2024 12:18:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Doğalgazı Olmayan Okul Kalmayacak!

Üzeyir Ercivan "Yeniçağa Mesleki Eğitim Merkezi, Dörtdivan ilçemizde Şehir Orhan Yalçın İlköğretim Okulu, Dörtdivan Anaokulu, Dörtdivan Çavuşlar ilkokulu ve Dörtdivan Çok Programlı Lisesi pansiyonun bu ay içerisinde ihalesi yapılıp bu yıl içerisinde tamamlamış olacak. Bu yıl doğalgaz dönüşümü tamamlanmayan hiçbir okulumuz kalmayacak" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR06 Ağustos  2021 Cuma - 19:02
Dörtdivan ve Yeniçağa’da Doğalgazı Olmayan Okul Kalmayacak
AK Parti Bolu İl Genel Meclisi üyesi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Üzeyir Ercivan, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde bulunan okulların doğalgaza dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ercivan; “Çocuklarımız daha sıcak bir ortamda eğitim öğretim hayatlarına devam edecekler. Bu yıl doğalgaz dönüşümü tamamlanmayan hiçbir okulumuz kalmayacaktır” dedi.
Bolu İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantılarının çarşamba günü gerçekleşen oturumunda, Yeniçağa ve Dörtdivan İlçelerinde bulunan okulların doğalgaza dönüşüm çalışmalarının hangi aşamada olduğuna dair Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen raporun görüşüldü. AK Parti İl genel meclisi üyesi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Üzeyir Ercivan’da gündem maddesi ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.
Ercivan, bu yıl içinde okullarda doğalgaz dönüşümü tamamlanmayan okul kalmayacak müjdesini vererek; “Bildiğiniz gibi Bolu Merkez, Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçeleri doğalgaz hizmeti almaktadırlar. Bolu merkez ve Gerede’de olan tüm okullarımız doğalgaz dönüşüm çalışmaları tamamlanmış doğalgaz ihtiyacı yoktur. Komisyon raporumuzda belirttiğimiz gibi Yeniçağa Mesleki Eğitim Merkezi, Dörtdivan ilçemizde Şehir Orhan Yalçın İlköğretim Okulu, Dörtdivan Anaokulu, Dörtdivan Çavuşlar ilkokulu ve Dörtdivan Çok Programlı Lisesi pansiyonun bu ay içerisinde ihalesi yapılıp bu yıl içerisinde tamamlamış olacaktır. Bu yıl doğalgaz dönüşümü tamamlanmayan hiçbir okulumuz kalmayacaktır. Çocuklarımız daha sıcak bir ortamda eğitim öğretim hayatlarına devam edeceklerdir. İl genelinde 3 bin 709 öğretmenimiz, 44 bin 322 öğrencimiz var” şeklinde konuştu.
Haber: Aslı Akış / koroglugazetesi.com

 

YAZARLAR

Tamamı