19.04.2024 02:30:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

DOKTOR UNVANI ALDI!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ?Doktora? programını başarıyla bitirerek, diplomasını aldı. 2011 yılında ?Master? programını tamamlayan Başkan Tiryaki, şimdi de ?Doktor? unvanını almaya hak kazandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM14 Ağustos  2015 Cuma - 16:41
Başkan Veysel Tiryaki “Doktor” ünvanı aldı
Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim dalında “Doktora” programını başarıyla bitiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, diplomasını aldı.
2011 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim dalında “Master” programını tamamlayan Başkan Tiryaki, şimdi de “Doktor” ünvanını kazandı.
Cüppesini giydi, diplomasını aldı
Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde gerçekleştirilen törende, son sunumunu gerçekleştiren Başkan Tiryaki, enstitü kurulu önünde doktora yemini etti.
/
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Başkan Tiryaki’nin doktora tez danışmanı, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr Harun Tanrıvermiş, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof Dr. İbrahim Demir ve müdür yardımcılarının da hazır bulunduğu törende Başkan Tiryaki, zorlu bir sürecin ardından bir Ankara Üniversiteli olarak “Doktora” derecesini almaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti.
Derslerin tamamına katıldığını, hiç aksatmadığını belirten Başkan Tiryaki, doktora derslerinin belediyecilik anlamında kendisine çok faydası olduğunu da sözlerine ekledi. Veysel Tiryaki, “Kentsel Sit Alanlarında Koruma Çalışmalarının Finansal, Yasal ve Yönetsel Boyutları ile Değerlendirilmesi : Ankara İli, Altındağ İlçesi, Hacettepe ve Sakarya Mahalleleri Örneği” başlıklı tezinin, bu alanda çalışma yapacaklara yol gösterici olmasını da temenni etti.
/
Prof Dr. Erkan İbiş: Veysel Tiryaki, doktora derecesini bileğinin hakkıyla aldı

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Erkan İbiş ise, Başkan Tiryaki’nin bu ünvanı bileğinin hakkı ile aldığını, bu ünvanla artık belediye başkanı kimliğinin yanı sıra bir de akademisyen kimliği kazandığını belirtti. Prof Dr. Erkan İbiş, “Doktora ünvanının bundan sonraki yaşamınızda size büyük katkısı olacağına inanıyorum. Artık akademisyen kimliği de taşıyorsunuz. Lütfen bildiklerinizi gençlerle paylaşın. Zamanınız el verdikçe mutlaka üniversitelerde ders verin.” dedi.
/
Konuşmaların ardından cüppesini giyen Başkan Tiryaki’ye diploması ve bir plaket takdim edildi. Törenin ardından Dr. Veysel Tiryaki ile Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Erkan İbiş, Prof Dr. Harun Tanrıvermiş ve Fen Bilimleri Enstitüsü kurul üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
/

YAZARLAR

Tamamı