29.03.2024 13:08:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Döngeloğlu Dörtdivan da!

Bolu Dörtdivan Belediyesinin düzenlediği ihsan sohbetleri kapsamında hazırlanan ilk program gerçekleşti. İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu Dörtdivan Kültür merkezinde saat 19.30'da ilçe vatandaşlarıyla buluşup, sohbet etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR30 Kasım  2019 Cumartesi - 02:12
PEYGAMBER SEVDALILARI SALONU DOLDURDU
Bolu Dörtdivan Belediyesinin düzenlediği ihsan sohbetleri kapsamında hazırlanan ilk program gerçekleşti. İlahilerle başlayan program Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’nin konuşmasıyla devam etti. Daha sonra Döngeloğlu, Peygamber Efendimiz (s.a.v) ve aile konulu sohbetini gerçekleştirdi. Döngeloğlu; “Peygamber efendimiz buyuruyor ki “İlim meclisleri cennet bahçesi gibidir. Bu cennet bahçesinden faydalanınız”. İlim meclisleri, Allah'ın yardımının, rahmetinin, bereketinin ve meleklerinin indiği meclislerdir. Bizler sadece ilçemizi fiziki anlamda imar etmekle mükellef olmayıp memleketimizin manevi iklimini de imar etmek en önemli sorumluluğumuzdur”

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Başkan EFE; “Başta salonumuzu hınca hınç dolduran peygamber sevdalısı vatandaşlarımız olmak üzere, ilahileri ile katkı sunan kıymetli hocalarımıza, değerli belediye personelimize, yemekleri hazırlayan aşçılarımıza, havası sert, insanı mert Köroğlu diyarı Dörtdivan’a misafir olup, bu İhsan sohbetinde bizlerle buluşan Sn. Ömer Döngeloğlu hocamıza şükranlarımı sunarım. Çavuşlar Merkez Camimizde pazar sabah namazında bütün vatandaşlarımız ile aynı şekilde buluşmak dileğiyle, herkese çok teşekkür ederim” dedi.




YAZARLAR

Tamamı