27.04.2024 17:57:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a 24 Saat Acil Servis Müjdesi

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Dörtdivan'da sağlık konusunda mümkün olan en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Diş hekimi ile Sigara Bırakma Polikliniği hizmet vermeye başladı. 24 Saat Hizmet verecek Acil Servis Hizmetini de bir doktor ve iki hemşire ile 2 Ekim'den itibaren başlatıyoruz" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN19 Eylül  2019 Perşembe - 15:27
DÖRTDİVAN'A "SAĞLIK HİZMETLERİNDE" MÜJDELER VERİLDİ
AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Dursun Fidan’ın Bolu Sağlık İl Müdürlüğü ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol Dörtdivan’a müjde üstüne müjde verdi.
24 SAAT ACİL SERVİS HİZMETE 2 EKİM’DE BAŞLIYOR
Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Uzman Dr. Süleyman Özsarı’nın da hazır bulunduğu ziyarette, ‘’öteden beri Dörtdivan Halkı’nın istediği 24 Saat Hizmet verecek Acil Servis Hizmetini 2 Ekim’den itibaren başlatıyoruz. Acil Servisimiz bir doktor ve iki hemşire ile 24 saat hizmet verecek’’ 
Göreve geldiği günden itibaren, Bolu’yu sağlık hizmetlerinin kalitesi bakımından en üst sıralarda tutmak ve halkımızın sağlık ile ilgili sorunlarını çözmek için canla başla çalıştıklarını söyleyen Muhammed Emin Demirkol, ‘’ilçelerimizde de daha kaliteli hizmet vermek için aynı duyarlılıkta çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.
DİŞ HEKİMİ DE GÖREVE BAŞLADI
Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Dörtdivan’da diş hastalıklarının tedavisi konusunda da adım attıklarını belirterek, kadrolu diş hekiminin görevine başladığını söyledi.
SİGARA BIRAKMA POLİKLİNİĞİ DE HİZMET VERİYOR
Günümüzün en yaygın ve kronik sorunlarından biri olan sigara tiryakiliği ile mücadele konusunda Dörtdivan’da Sigara Bırakma Polikliniği’nin de hizmet vermeye başladığını belirten Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Dörtdivan’da sağlık konusunda mümkün olan en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural’da İl Sağlık Müdürlüğü ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, ‘’Dörtdivan halkının taleplerine cevap verebilmek ve Dörtdivan’a daha iyi hizmetler verebilmek doğrultusunda gerek Bakanlıklar nezdinde ve gerekse Bolu’da görev yapan İl Müdürlerimiz nezdinde girişimlerde bulunuyoruz. 24 Saat Acil Servis Hizmeti Dörtdivan’ın öteden beri istediği bir hizmetti. Biz bu yöndeki taleplerimizi gerek milletvekillerimize ve gerekse Sayın İl Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol’a iletmiştik. Kendileri bugün bu talebimizin gerçekleşeceğinin müjdesini verdi. Bundan dolayı İl Müdürümüz ve Sayın Milletvekillerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Kaynak: dortdivandailynews.com

YAZARLAR

Tamamı