29.03.2024 02:46:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Dolmuş Durakları..

Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince Dörtdivan'a bağlı köylere ve köy güzergâhlarına Dolmuş durakları yapılarak, yerleştirildi. Dörtdivan-Gerede, Dörtdivan-Gücükler ve Yeniçağa ile Cemaller köyü güzergâhlarına duraklar konuldu.Vatandaşlar ve Öğrenciler duraklar sayesinde olumsuz hava koşullarından korunmuş olacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN09 Ağustos  2018 Perşembe - 16:41
DÖRTDİVAN KÖY YOLLARINA DOLMUŞ DURAĞI HİZMETİ
Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince Dörtdivan’a bağlı köylere ve köy güzergâhlarına Dolmuş durakları yapılarak, yerleştirildi.
Yapılan durakları Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Çotur, Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Oktay Karaoğlu ve Özel İdare ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüdayi Çelik'le birlikte yerinde inceledi.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan “Dörtdivan-Gerede, Dörtdivan-Gücükler ve Yeniçağa ile Cemaller köyü güzergâhlarından yararlanan köylerin uzun süredir yaşadığı eksiklik, daha sağlıklı ve modern bir görünüme sahip Dolmuş duraklarıyla giderildi. Özellikle kış aylarında, taşımalı eğitim gören öğrencilerimizin ve köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın yağmur, kar gibi olumsuz hava koşullarından korunması için yaptırılan duraklar Dörtdivan’a ve bağlı köylerimize hayırlı olsun. Yanı sıra, tahribata uğramış, eskimiş ve kullanımı elverişsiz hale gelmiş otobüs duraklarının da bakım, onarım ve tadilat işlemleri yapılacaktır.’’ diye belirtti.




YAZARLAR

Tamamı