8.05.2024 14:46:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Hayır Çarşısı Kuruluyor.

Bolu Dörtdivan Belediyesi hizmet binası altına yardıma muhtaç vatandaşlar için hayır çarşısı kuruyor. Dörtdivan Belediyesi Web sitesinde yapılan açıklamaya göre; Çarşı sayesinde ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara ayakkabıdan, kazağa kadar bir çok ücretsiz giyim eşyası dağıtılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN13 Mart  2018 Salı - 19:25
Dörtdivan Belediyesi güzel bir hayır organizasyonuna imza atıyor..
Bolu Dörtdivan Belediyesince açılacak olan Hayır Çarşısı ile ihtiyaç sahiplerinin eksikleri tamamlanmaya çalışılacak. Duyarlı vatandaşlarımızın katkılarıyla faaliyete geçecek Hayır Çarşısında ilçe ve köylerde yardıma muhtaç, ekonomik durumu iyi olmayan her yaştan vatandaşlara, ayakkabıdan, kazağa kadar bir çok ücretsiz giyim eşyası dağıtılacak.
Hayır Çarşısı’nın ilçedeki birlik ve beraberliğin en büyük yansımalarından biri olduğunu kaydeden Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “İlçemizde başlatacağımız bu kapsamlı yardım hareketiyle yardımsever vatandaşlarımız ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız arasında kuracağımız bir köprü olacak. Hayır Çarşısını, vatandaşlarımızdan gelen yardımlarla kuracağız. Bu anlamda vatandaşlarımız kıyafet, ev eşyası gibi ihtiyaç duymadıkları ürünlerini Dörtdivan Belediyesine ileterek projemize destek verebilirler” dedi.




YAZARLAR

Tamamı