19.04.2024 11:06:22
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a İrtibat Ofisi Açıldı

Bolu ili Dörtdivan İlçesinde, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Arazi Toplulaştırma (AT) ve Tarla içi Genişletme Hizmetleri (TİGH) tüm hızıyla devam ederken, Yüklenici Firma tarafından Dörtdivan'a irtibat ofisi açıldı. Gurbetteki Vatandaşlar ise 05312809378 nolu telefonla irtibat sağlayabilirler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Şubat  2018 Çarşamba - 02:18
Dörtdivan’a Arazi Toplulaştırma Projesi İrtibat Ofisi Açıldı
Askı döneminde yaşanan sıkıntıları göz önünde bulunduran Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Arazi Toplulaştırma Daire Başkanlığı Dörtdivanlıların bundan böyle Ankara’ya gitmeden itirazlarını ve dilekçelerini bizzat bu ofise gelerek başvuruda bulunabilecek veya irtibat telefonuyla bilgi alınabilecek imkânı sağladı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Arazi Toplulaştırma Daire Başkanlığı tarafından Dörtdivan İlçemizin 29 köyünde uygulanan Arazi toplulaştırma ve Tarla İçi Genişletme hizmetleri tüm hızıyla devem ederken yüklenici firma tarafından İlçe Merkezi A 101 üstüne yüklenici firma tarafından irtibat ofisi açtı.
Dörtdivanlılar için büyük bir öneme sahip olan irtibat ofisinde Toplulaştırma ile ilgili öğrenilmek istenenler, arazilerindeki birleştirme ve yer değişiklikleri hususunda problemleri olanlar işin uzmanları tarafından dinlenecek ve çözüme kavuşturulacak.
Dörtdivanlılar; Kadastro sayısallaştırmaları, Toprak etütleri, Sosyal etütler, Sabit tesis askıları ilanı, Fiziki blok planları, Dörtdivan ilçesindeki köylerin tamamında yapılan derecelendirme çalışmaları, arazi birleştirmeleri, yer değişiklikleri ile 29 köyün mülakat çalışmaları hakkında bilgiler alıp, itirazlarını Ankara’ya Bakanlığa gitmeden bu irtibat ofisine yapabilirler.
Gurbetteki Dörtdivanlılar ise irtibat ofisinin 05312809378 nolu telefonuyla iletişime geçerek, gerekli bilgiyi alabilirler.

Kaynak: dortdivanortakoy.com

 

YAZARLAR

Tamamı