26.04.2024 02:20:52
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Kardeş Belediye!

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı ziyaret ederek, Sincan Belediyesi ile Kardeş Belediye olma yolunda ilk adımlar atıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN13 Kasım  2020 Cuma - 20:48
Dörtdivan İle Sincan Kardeş Belediye Olma Yolunda İlk Adım Atıldı
Bolu Dörtdivan ilçesi için yerelde vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda çalışmaları sürdüren Belediye Başkanı Hamza Efe, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar ile de ilçenin gelişmesi ve kalkınmasının önünü açıyor.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ı makamında ziyaret ederek kardeş belediye olma yolunda ilk adımlar atıldı.
Geçtiğimiz gün Ankara’ya giden Başkan Hamza Efe, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’la bir araya geldi. Belediye çalışmaları hakkında istişare eden Başkan Efe ve Ercan kardeş belediye olma konusunda anlaşmaya vardı. Başkan Efe yaptığı açıklamada, “Sincan Belediyemiz ile kardeş belediye olma yolunda ilk adımımızı attık. Bu vesile ile bizleri misafir eden Sincan Belediye Başkanımız Sayın Murat Ercan’a şükranlarımı sunar, Köroğlu Diyarı Dörtdivan’ımız adına çok teşekkür ederim. Rabbim bu adımlarımızı her iki belediyemiz için de hayırlara vesile eylesin” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı