8.05.2024 07:34:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Kültür Hizmeti

Bolu Köroğlu diyarı Dörtdivan ilçesinin tarihine damga vurmuş, muhterem şahsiyetleri, manevi değerleri ve unutulmaya yüz tutmuş, kültür hazineleri, Dörtdivan Belediyesi ve Divankav'ın bir kültür hizmeti olarak “Dörtdivan Kültür Atlası” adı altında kitap bastırıldı.Belediye ve Divankav dan temin edilebilir.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Şubat  2021 Çarşamba - 00:27
DÖRTDİVAN KÜLTÜR ATLASI YAYINLANDI
Bolu Dörtdivan ÇPAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasin Şen tarafından iki yıldan biraz uzun bir zamana yayılan derleme ve araştırma çalışması olan “Dörtdivan Kültür Atlası” Dörtdivan Belediyesi ile Divankav’ın katkılarıyla yayınlandı.
Kitap çalışmasıyla ilgili sosyal paylaşım ağında açıklamada bulunan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe: “Köroğlu Diyarı Dörtdivan’ımızın tarihine damga vurmuş, muhterem şahsiyetleri, manevi değerleri ve unutulmaya yüz tutmuş, kültür hazineleri Dörtdivan Belediyesi ve Divankav’ın bir kültür hizmeti olarak “Dörtdivan Kültür Atlası” adı altında kitaplaştırıldı. Tarihe not düşecek, kültürümüze ışık tutacak bu eser ilçemize hayırlı olsun.
İlçemizin kültürel zenginliğini kalıcı bir eser haline getiren Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi hocamız Yasin Şen’e bu çalışmasından dolayı ilçemiz adına çok teşekkür ederim. Bu çalışmanın matbu hale gelmesi için desteklerini esirgemeyen Divankav Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyelerine şükranlarımı sunarım.
Kitaba ulaşmak isteyen vatandaşlarımıza siparişi alınarak kargo ile gönderilecektir. Bununla ilgili duyurular belediyemizin sosyal medya hesaplarından yapılacaktır” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı