27.04.2024 06:34:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Özel Mesaj

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Dörtdivan İlçe Başkanlığı'nın kurulması ve Dörtdivan Çalköylü Hemşehrimiz Ferhat Bağcı'nın MHP'den Bolu Milletvekili adayı olması nedeniyle Dörtdivan'a özel bir mesaj yayınladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN31 Mayıs  2018 Perşembe - 01:43
CİHAN BAŞARAN'DAN DÖRTDİVAN'A ÖZEL MESAJ
MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Dörtdivan İlçe Başkanlığı'nın kurulması ve Dörtdivan Çalköylü Hemşehrimiz Ferhat Bağcı'nın MHP'den Bolu Milletvekili adayı olması nedeniyle Dörtdivan'a özel bir mesaj yayınladı. Cihan Başaran açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
''İlçelerimiz MHP için çok büyük önem taşıyor. 24 Haziran seçimlerinde Bolu'dan kazanacağımız Milletvekilleri ile İlçelerimizde büyük yatırım ve iş imkanları için projeleri çalışmaya başlayacağız. Dörtdivan İlçemiz benim için de çok önemli.. Yıllar önce babamın öğretmenlik yıllarında Dörtdivan'da yaşamıştık. Annem de Dörtdivan'da hanımlarına dikiş nakış öğretmenliği yapmıştı. Ekmeğinizi yedik, güler yüzünüz ve dostluğunuz ile büyüdük.
Dörtdivan için mutlu bir gün. MHP Dörtdivan İlçe Teşkilatı Kuruldu ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin onayı ile atamaları yapılarak görevleri İlçe Başkanımıza teslim edildi. Allah hayırlı mübarek eylesin. Görevlerinde başarılar diliyorum. Dörtdivan İlçemizin sorunlarını takip edebilmemiz ve gerekli hizmetlerin Dörtdivan halkına ulaşabilmesi için ilçe yönetim kurulumuz canla başla mücadele edecektir.

MHP Milletvekili Adayımız Ferhat Bağcı da Dörtdivan İlçemizin evladıdır. Sizden tek isteğim, İlçe Yönetim Kurulumuza ve Milletvekili Adayımız Ferhat Bağcı'ya tam destek vermeniz olacaktır. Köroğlu'nun diyarı yiğit Dörtdivan İlçemize hayırlı uğurlu olsun.''
Kaynak: dortdivandailynews.com



 

YAZARLAR

Tamamı