25.04.2024 08:16:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Sıcak Asfalt.

Milletvekili Ali Ercoşkun, Dörtdivanlılara söz verdiği sıcak asfalt yol çalışmalarının başarıyla tamamlandığını açıkladı. Ercoşkun, "Halkımızın ve ilçemizi şehir dışından ziyaret eden konuklarımızın yol çalışmalarından memnuniyet duyduklarını görmek bayram sevincimizi ikiye katladı" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN18 Eylül  2016 Pazar - 17:35
Ercoşkun, Dörtdivanlılara verdiği sözü tuttu.
"Halkımızın memnuniyeti bayram sevincimizi ikiye katladı"
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Dörtdivan'da yapımı gerçekleştirilen ve mübarek Kurban Bayramı'na yetiştirilmesi noktasında Dörtdivanlılara söz verdiği sıcak asfalt yol çalışmalarının başarıyla tamamlandığını açıkladı. İlçeyi ziyaret ederek yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ercoşkun, "Halkımızın ve ilçemizi şehir dışından ziyaret eden konuklarımızın yol çalışmalarından memnuniyet duyduklarını görmek bayram sevincimizi ikiye katladı. Hedefimiz il genelindeki tüm yol çalışmalarını hedeflenen süre içerisinde tamamlamak" dedi.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile gittiği ilçede, AK Parti Dörtdivan İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Fidan ve Ömer Sezgin ile bir araya geldi ve bayramlaşma buluşmalarının ardından ilçenin çeşitli noktalarında İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

"İL GENELİNDEKİ TÜM YOL ÇALIŞMALARIMIZI SEZON BİTMEDEN TAMAMLAYACAĞIZ"
Ercoşkun, sıcak asfalt yol çalışmalarının yapıldığı bölgelerde, vatandaşların bayram kutlamaları yanı sıra sıcak asfalta kavuşmaktan duydukları memnuniyet dolu ifadelerle karşılaştı.
Ercoşkun, yol çalışmalarının başarıyla tamamlandığı bölgelerde yaptığı açıklamalarda, "İl Özel İdaresi tarafından belirlenen bu yıl ki asfalt programını, mevsim şartları nedeniyle önceki yıllarda yapımı ertelenen yol çalışmaları aksine, bu yıl belirlediğimiz tarihlerde tamamlayacağımızı ifade etmiştik. Gerçekten bu noktada, gerek İl Genel Meclisi Başkanımız ve üyeleri, gerekse İl Özel İdaresi çalışanları ciddi planlama ve çalışmalarıyla Bolu'nun her köşesinde asfaltlama çalışmalarını sezon bitmeden yetiştirmiş olacağız" dedi.

"Halkımızın ve Şehir Dışından Konuklarımızın Memnuniyetini Görmek Bizleri de Mutlu Etti"
Ercoşkun, yol çalışmalarının hedeflenen tarihte tamamlanacağına dair yaptığı önemli açıklamalar sonrası, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dörtdivan İlçemizin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen sıcak asfalt yol çalışmalarını görüyoruz. Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla ilçemize ziyaret eden şehir dışından konukların ve yerli halkımızın memnuniyetini görmek bizi ciddi derecede memnun etti ve bayram sevincimizi ikiye katladı."





YAZARLAR

Tamamı