27.04.2024 00:21:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'a Yeni Bir Kulüb

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu öncülüğünde Dörtdivan'ın çehresini değiştirecek, çocuklarımızı ve gençlerimizi fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden geliştirecek spor kulübünün kurulması ve faaliyetlerinin hayata geçirilmesi için Kaymakamlık toplantı salonunda toplantı yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN16 Ocak  2019 Çarşamba - 12:21
DÖRTDİVAN'DA SPORA YENİ BİR SOLUK...!
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu öncülüğünde ve desteğiyle kurum amirleri, okul müdürleri ve ilçemizde görev yapan öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla Dörtdivan'ın çehresini değiştirecek, çocuklarımızı ve gençlerimizi fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden geliştirecek spor kulübünün kurulması ve faaliyetlerinin hayata geçirilmesi için Kaymakamlık toplantı salonunda ilk girişimde bulunuldu.
Kulübün amaçlarının belirlendiği toplantıda, geçici yönetim kurulunun oluşturulması ile görev dağılımının kurucu üyelerce yapılmasına ve Kulüb isminin belirlenmesi kararları alındı.

Toplantıda; Dörtdivan çocukları ve gençlerinin sağlam ideallere tutunarak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlayacak ve kulüp bünyesinde gerçekleştirilecek çalışmalarla ve kurulacak olan takımlarla nice cevherlerin ortaya çıkarılıp bir elmas gibi işleneceği ve evlatlarımızın vatanına, milletine, devletine hayırlı birer fert olarak yetiştirileceği vurgulandı.
Bu amaçlarla yola çıkan spor kulübü, ilk etapta Yüzme ve Kort Tenisi ve Masa tenisi branşlarında; ilerleyen dönemlerde de basketbol, voleybol, atletizm gibi diğer alanlarda faaliyetlerine devam edecek.
Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını ve aynı zamanda Dörtdivan'a ve ülkesine faydalı olma hususunda azimlisini yetiştirmeyi amaçlayan spor kulübü, Dörtdivan'ımızın adını ulusal arenada da duyurmayı hedeflemektedir.


 

YAZARLAR

Tamamı