25.04.2024 23:27:02
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da 17. Dağ Maratonu!

Dörtdivan Köroğlu dağlarında Kısa adı DASK olan Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği tarafından bu yıl 17. Anadolu Dağ Maratonu (ADAM) 22 - 23 Temmuz 2016 da Dörtdivan Çetikören Yaylası Kapaklı mevkiinde düzenlenecek. Dörtdivan da iki gün sürecek yarışmalarda farklı zorluk derecelerindeki dört parkurda, ikişer kişilik takımlar yürüyecek

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Temmuz  2016 Perşembe - 22:29
17. Anadolu Dağ Maratonu (ADAM) 22-23 Temmuz da Dörtdivan Çetikören Yaylası Kapaklı Mevkiinde düzenlenecek.
Dağda yürüyüş, dağcılık, yön bulmayı içeren Kısa adı DASK olan Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği tarafından bu yıl bu yıl 22-23 Temmuz’da Dörtdivan Çetikören Yaylası Kapaklı mevkinde yapılacak.
Bolu Dörtdivan İlçe Kaymakamlığı ve Dörtdivan Belediyesi desteğiyle gerçekleşecek olan maraton İki gün sürecek. Yarışmalarda farklı zorluk derecelerindeki Dört parkurda, ikişer kişilik takımlar yürüyecek. Uzunlukları 30 ila 90 kilometre arasında değişen tüm parkurlarda yürüyüş süresi iki gün olarak belirlendi. Doğa Araştırmaları Sporları ve Kurtarma Derneği’nce (DASK) düzenlenecek yarışma, doğayı tanımak vücut kapasitesini sınamak isteyen herkese açık. Kamp alanına ücretsiz girilip yarışma izlenebilecek. Erkek takımlar ayrı değerlendirilip sıralamada ilk üçe girenler ödüllendirilecek. Kadın ve karma takımlar da birlikte değerlendirilip ilk üç takıma ödül verilecek.
Hem profesyonel, hem de amatör doğa severleri buluşturan ve rota olarak 3 yıldır Bolu Köroğlu Dağlarını seçen DASK ADAM için son başvuru tarihi ise 15 Temmuz 2016.

Kamp alanının herkese açık olduğu yarışmayı yakından izlemek, yarışmacıların heyecanını paylaşmak, kamp yapmak ve ödül töreninde onların başarılarını kutlamak isteyenler izleyici olarak katılabilirken, doğadaki performanslarını denemek isteyenler ise yarışmacı olarak mücadeleye katılabilir.
Ayrıntılı bilgi ve kamp alanı krokisi için http://www.dask.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.




 

YAZARLAR

Tamamı