29.03.2024 01:50:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da 23 Nisan Coşkusu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Dörtdivan'da da coşkuyla kutlandı. Dörtdivan'da ki İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları Halk oyunları, Şiirler ve Skeç sergilendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM23 Nisan  2016 Cumartesi - 16:28
DÖRTDİVAN DA 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Bolu Dörtdivan da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilk tören 09.45’te Eski Hükümet Konağı önünde düzenlendi. İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Birol tarafından Anıt’a çelenk sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Türk Bayrağımız göndere çekildi.
Dörtdivan da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Jandarma karakolunun yanındaki tören alanında Saat:10.00 da başladı.

Etkinliğe; Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkan Vekili İbrahim Danışman, Garnizon Komutanı Atilla Acerer, Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Birol, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin, Daire Amirleri, Muhtarlar, Öğretmen ve Öğrenciler ile halkın yoğun katılımı oldu.
Törende günün anlamına binaen konuşmalar ve şiirler okundu. Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu, Çavuşlar İlköğretim Okulu, Yunus Emre İ.H.O.O ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları halk oyunları, Şiirler ve Skeç sergilendi. Öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler halk tarafından beğenilerek uzun süre alkışlandı. Öğrenciler ve Veliler gönüllerince eğlendi.



 

YAZARLAR

Tamamı