26.04.2024 19:13:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

DÖRTDİVAN'DA ALEVLİ GECE

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Deveciler Ölüyenler Mahallesi'nde çıkan yangında bir ahır ve samanlık tamamen yandı. Samanlık ve ahır küle döndü. Dörtdivan Kaymakamı Alpboğa ve Belediye Başkanı Efe yangın söndürme çalışmalarını sonuna kadar takip ettiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN07 Ağustos  2021 Cumartesi - 02:32
DÖRTDİVAN DA BİR AHIR VE SAMANLIK YANDI
Bolu/Dörtdivan - Dörtdivan’ın Deveciler/ Ölüyenler Mahallesi’nde çıkan yangında bir ahır ve samanlık tamamen yandı. Dörtdivan Deveciler / Ölüyenler Mahallesi’nde saat 21:10 sıralarında İsmail Gürsol’a ait samanlıkta yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre samanlığa balya doldurma sırasında yanlışlıkla çekilen seyyar elektrik kablosu koptu. Kopan kablonun şase yapmasıyla birlikte saman balyaları alev aldı. İtfaiye’ye haber verilmesi üzerine Dörtdivan Belediyesi İtfaiye ekibi iki söndürme aracı, bir iş makinesi ve bir vidanjörle yangına kısa sürede müdahale etti.

ÇEVRE İLÇELERDEN DESTEK GELDİ
Yangının bitişikteki ahıra sıçraması üzerine Yeniçağa, Gerede ve Bolu Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına katıldılar. Ekipler yangının bitişikteki eve sıçramaması için büyük mücadele verdiler. Uzun uğraşlar neticesinde yangın eve sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü.
BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAM’DA YANGIN YERİNE GELDİLER
Yangın ihbarının alınmasıyla birlikte Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ekiplerle birlikte yangın yerine geldi. Ardından Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa’da yangın yerine geldi. Kaymakam Alpboğa ve Başkan Efe söndürme çalışmalarını sonuna kadar takip ettiler.
DUMANDAN ETKİLENDİLER
Yangın yerinde ambulanslarda hazır bekletildi. Söndürme çalışmaları sırasında üç itfaiyeci dumandan etkilendi. İki itfaiyeci hastaneye kaldırıldı. Birine olay yerinde bekletilen ambulansta müdahale edildi.
Haber: bolubilgehaber.com




YAZARLAR

Tamamı