26.04.2024 15:58:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Anlamlı İftar!

Bolu Dörtdivan Belediyesi tarafından Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde Şehit Aileleri, Gaziler ve Yetimler adına iftar yemeği verildi. Mübarek Ramazan ayının Rahmet ve Bereketiyle verilen anlamlı iftar yemeğinde Şehit Aileleri, Gaziler ve Yetimler ile birebir ilgilenilerek, istekleri dinlenip sohbet edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN22 Haziran  2016 Çarşamba - 00:42
ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER ve YETİMLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
İftar programına Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, AK Parti İlçe Başkanı Şahin Serin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nimet Sezgin, Dörtdivan İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Sezgin ve Dursun Fidan, Mahalle Muhtarları, Belediye Pesoneli, Şehit Aileleri, Gazi ve Yetimler katıldı.
Gelen konukları Kültür Merkezi alanı girişinde karşılayan ve onlarla sohbet eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, özellikle Yetim çocuklar, gazi ve şehit yakınları ve yaşlı vatandaşlarla birebir ilgilenerek onların isteklerini ve sorunlarını dinledi. Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz ile Başkan Yardımcısı Erdoğan Çetindağ da eşlik etti.

Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirten ve iftar programıyla ilgili Selamlama Konuşması yapan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu; "Belediyemiz tarafından üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz iftar programının güzel bir günde ve geniş bir katılım ile gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha farklı program ve etkinliklerle bir araya geleceğiz. Ramazan ayı Rahmet, Bereket ve İbadet ayı olduğu kadar dostluk ve sohbet ayıdır. Bu mübarek ayda küskünler barışır. Durumu iyi olanlar, ihtiyaç sahiplerine yardım eder. Aynı zamanda bu mübarek ayda, eller semaya açılır ve Yüce Allah'tan kişi, kendisi ve ailesi için rahmet, bereket ve afiyet diler. Bizde bu noktada halkımızla bir araya gelip, birlik ve beraberlik içerisinde iftarımızı açtık ve dualar ettik. Bizleri ve Belediyemizi böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmayan ve yoğun ilgi gösteren siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.





 

YAZARLAR

Tamamı