25.04.2024 13:07:34
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Bayramlaşma..

Bolu Dörtdivan'da Bayramın ilk günü bayram namazının ardından Çavuşlar Merkez Camiinde bayramlaşma yapıldı. Akabinde İlçe Jandarma, İlçe Emniyet ile Şehit aileleri ve yakınları ziyaret edilerek, bayramlaşıldı. Dörtdivan Belediyesinde ise saat: 11:00 de Başkanın makamında bayramlaşma gerçekleştirildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN16 Haziran  2018 Cumartesi - 20:53
Dörtdivan da Bayramlaşma ve Şehitler Ziyareti Yapıldı
Bolu Dörtdivan’da Bayramın ilk günü namazın ardından Çavuşlar Merkez Camiinde Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Atilla Acarer, İlçe Müftüsü Bekir Engin, İlçe Emniyet Amir Vekili Mahmut Aydın, Nurettin Özkan, Çavuşlar Merkez Camii İmamı İsmail Tezel camii cemaati ile bayramlaşma yapıldı.
Ardından Kaymakam Tutkan, beraberinde İlçe Protokolü ile İlçe Jandarma Komutanlığında er ve erbaşlarla ve İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurlarıyla bayramlaştı.

Kurum ziyaretlerinin akabinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Dörtdivan ilçesinde bulunan Şehitlerin aileleri ve yakınları ziyaret edildi. Ziyaret esnasında Şehitlerimizin kutsal emanetleri olan şehit yakınlarının bayramları kutlandıktan sonra, kahramanlarımıza, şehitlerimize dualar edildi.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan yaptığı açıklamada; "Bu vesileyle bizlerin rahat ve huzurlu bayramlar geçirmesine sebep olan, canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken; başta Şehitlerimizin muhterem yakınları olmak üzere tüm İslam aleminin sağlıklı, huzurlu, rahmetli ve bereketli nice Bayramlara erişmesini yüce Allah’tan niyaz ederim" dedi.

Dörtdivan Belediyesinde de Bayramlaşma Yapıldı
Ramazan Bayramı münasebetiyle Dörtdivan Belediyesi’nde Geleneksel Bayramlaşma merasimi yapıldı. Bayramın birinci günü saat 11:00’de Başkanlık makamında gerçekleşen Bayramlaşma merasimine AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimi, Öğretmenler, Vatandaşlar, Belediye personeli ve çocuklar katıdı.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu yaptığı açıklamada; "Saygıdeğer hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşarken, Ramazan Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.





YAZARLAR

Tamamı