26.04.2024 15:20:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da Bayramlaşma!

Dörtdivan Kaymakamı Okan Ayaz, Belediye Başkanı Hamza Efe ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Toplum Sağlığı Merkezi ve 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek, görev başındaki personelin Bayramını kutladı. Daha sonra şehit yakınları ve gazileri ziyaret ettiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN15 Mayıs  2021 Cumartesi - 14:54
Ramazan Bayramı Vesilesiyle Bayramlaşma Programı Düzenlendi
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Okan Ayaz, Belediye Başkanı Hamza Efe ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Toplum Sağlığı Merkezi ve 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek, görev başındaki personelin Bayramını kutladı. Daha sonra şehit yakınları ve gazilerimizi ziyaret ederek, bayramlarını ile kutlayıp, Şehit Kabristanlıkları da ziyaret edilip, dualar edildi.
Bolu Dörtdivan ilçesinde Ramazan Bayramı vesilesiyle Bayramlaşma programı düzenlendi. Dörtdivan Kaymakamı Okan AYAZ; İlçe Belediye Başkanı Hamza EFE, İlçe Jandarma Komutanı Cengiz KEF, İlçe Emniyet Amiri Oktay KARAOĞLU, İlçe Müftüsü Sinan YILDIZ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selma BULUT ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Toplum Sağlığı Merkezi ve 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek görev başındaki personelin Bayramını kutladı.
Daha sonra şehit yakınları ve gazilerimizi ziyaret eden Dörtdivan Kaymakamı, şehit yakınları ve gazilerimizle sohbet ederek, bayramlarını kutladı. Şehit kabristanlıklarının ziyaret edilmesinin ardından programa son verildi.




YAZARLAR

Tamamı