27.04.2024 00:54:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Buluştular.!

Bolu il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla aylık düzenli olarak gerçekleştirilen "AK Partili Belediye Başkanları Toplantısı" Dörtdivan'da gerçekleştirildi. Başkanlar istişare ederek, fikir alış verişinde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Kasım  2016 Çarşamba - 16:03
Dörtdivan Başkanlara ev Sahipliği Yaptı
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’nun ev sahipliğiyle Dörtdivan Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli, Bolu İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Nuri Gürsoy ve Saime Adıyaman, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin, Bolu İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Sezgin, Dursun Fidan ve Belediye Meclisi üyesi İbrahim Danışman katıldı.

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ve Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar ise İl dışında bulunmasından dolayı toplantıda yer alamadı.
Belediye Başkanlarının katıldığı toplantıda Dörtdivan Belediye Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu göreve geldiği süre boyunca ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve Dörtdivan için gerçekleştirilecek yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda diğer belediyelerin ihtiyaçları da masaya yatırılırken, ilçe ve belde belediye başkanları mevcut ihtiyaç ve taleplerin giderilmesi konusunda AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra toplantı sona erdi.




 

YAZARLAR

Tamamı