25.04.2024 03:46:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da Büyük Orman Yangını

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten orman yangını çıktı. Rüzgârın etkisi ile Ortaköy ile Çetikören arasında büyüyen orman yangınına orman işletme müdürlüğü ekipleri ve itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN27 Eylül  2020 Pazar - 15:41
Bolu Dörtdivan da Büyük Çaplı Orman Yangını
Bolu İli Dörtdivan ilçesinde Ortaköy köyü yakınlarında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü orman yangını çıktı. Rüzgârın etkisiyle hızla büyüyen yangına Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Dörtdivan ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri müdahalesini sürdürüyor. Geniş alana yayılmaya başlayan yangının kontrol altına alınması için çalışmalar devam ederken jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemi alıyor.
Ortaköy ile Çetikören arasında bulunan İstanbul Ormanı denilen mıntıka da Orman Yangını 
Alınan bilgiye göre; Dörtdivan Ortaköy ile Çetikören arasında bulunan alanda çıkan orman yangını halen devam ediyor. Büyük bir alanı kaplayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Bolu ve İlçelerinden itfaiye araçları, Orman Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ediliyor. Bölgeyi kaplayan duman yangın söndürme çalışmalarında zorlu anlar yaşattığı ifade ediliyor. Söndürme Helikopteri talep edilmiş olup, müdahale etmesi bekleniyor. Olay mahallinde İlçe Kaymakam Vekili, Belediye Başkanı, Jandarma, İlçe Bürokratı ve Vatandaşlar da elinden gelen çalışmalarla söndürme faaliyetlerine katkı sağlıyor. Yangının kontrol altına alınabilmesi için tüm ekipler, canla başla çalışıyor.

YAZARLAR

Tamamı