28.03.2024 22:05:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Çevre Temizliği

Dörtdivan Belediyesi ve Dörtdivan İlçe Milli eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İlkokul, ortaokul ve Lise öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokakların temizliğine dikkat çekmek için "Temiz İnsan Temiz Çevre" adıyla hazırladıkları projeyle Dörtdivan Merkez Cadde ve sokaklarda çevre temizlik çalışması yaptı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Kasım  2016 Perşembe - 15:23
Dörtdivan da ''Temiz İnsan Temiz Çevre''
Bolu Dörtdivan Belediye Meydanında uygulanmaya başlayan projeye Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Kurum Daire amirleri ve müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

"Temiz Çevre Temiz Toplum" projesi kapsamında Belediye Meydanından başlayarak temiz çevreye dikkat çekmek için çöpleri toplayan öğrenciler ellerine aldıkları poşetlere çöpleri biriktirdi.
Proje kapsamında öğrencilere destek veren Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ve İlçe Kaymakamı Akın Karagöz öğrencilerle birlikte Çarşı merkezinde ve caddelerde çöp topladı. Öğrencilerin hareketlerini dikkatle izleyen çevre sakinleri çocukları tebrik ederek temiz çevre bilinci oluşturmaları nedeniyle teşekkür etti.

Projede emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu; "Temiz çevre bilinci oluşturmalarından dolayı çocuklarımızı tebrik ediyorum. Temiz çevre sağlıklı toplum demek. Kapımızın önünü temizlersek, sokağımızı temizlersek İlçemiz temiz olur. Ben projeye katılan herkese duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı