25.04.2024 08:04:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Hizmet Atağı

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Kaymakamlığı hizmetlerine hızla devam ediyor. Hizmet atağını hızlandıran Kaymakamlık, ilk önce köylere musalla taşı yaptırırken, ardından köyler için planlanan kilitli parke taşı yapım işine başladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN31 Mayıs  2018 Perşembe - 01:58
Dörtdivan Kaymakamlığı KÖYDES’den Köylere Yeni Hizmetler..
KÖYLERİMİZE MUSALLA TAŞI YAPILDI
Bolu ili Dörtdivan İlçesi Dörtdivan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince köylerimizde yeni bir hizmet atağı hayata geçirildi.
Dörtdivan köylerinde cenaze namazlarının daha sağlıklı ve rahat bir biçimde kılınması, kamu hizmetlerinde aksaklıkların oluşmaması için mezarlık girişlerine, camii yanlarına ve cenaze namazlarının kılındığı çevrelere musalla taşları yapıldı.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan beraberinde Jandarma Komutanımız Atilla Acarer, İlçe Müftümüz Bekir Engin ve Özel İdare Müdür Vekilimiz Tuncay Keser ile yapılan faaliyetleri yerinde inceledi. Zaman içerisinde cenaze ve defin iş ve işlem alanlarının çevre düzenlemesiyle altyapı güçlendirmeleri tüm köylerimizde devam edecektir.

2018 KÖYDES KİLİTLİ PARKE YAPIM İŞİ
Dörtdivan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan 2018 yılı KÖYDES kapsamında köylerimiz için planlanan kilitli parke taşı yapım işi başladı.
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan ve Özel İdare ve KHG Birlik Müdürü Hüdayi Çelik, Çardak Köyünde yapımı devam eden kilitli parke taşı döşeme iş ve işlemlerini denetledi.
2018 yılı KÖYDES kapsamına alınan kilitli parke yapım işi Köylere Hizmet Götürme Birliğimizce tüm köylerimizde hızla devam edecektir.
Köylerimize ve köy ahalisine hayırlı olsun.



 

YAZARLAR

Tamamı