29.03.2024 17:39:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Karne Heyecanı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde de tüm Türkiye de olduğu gibi karne heyecanı vardı. Dörtdivan Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen karne töreninde öğrenciler karnelerini Kaymakam Uğur Tutkan'ın elinden aldı. Kaymakam Tutkan Eğitimcilere, Velilere ve Öğrencilere teşekkür ederek, iyi tatiller diledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN09 Haziran  2018 Cumartesi - 05:16
Dörtdivan Cumhuriyet İlkokulunda Karne Töreni Düzenlendi
Ülkemizde 18 Eylül 2017 Pazartesi başlayan 2017-2018 eğitim öğretim yılı bugün itibariyle sona erdi ve öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldı. 2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci kanaat döneminin ilk zili ise 17 Eylül 2018 Pazartesi günü çalacak.
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen karne törenine Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Selman Çelik, İlçe Emniyet Amiri Mahmut Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Sabur, İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürü Erol Yücel, Dörtdivan Cumhuriyet İlk Okulu Müdürü Mehmet Ali Ayer, 4/A Sınıfı Öğretmeni Özlem Yalçın Kirenli, sınıf öğrencileri ve velileri katıldı.

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, karne töreninde yaptığı kısa konuşmasında “Büyük bir yorgunluğun ve yoğunluğun ardından üç ay sürecek tatile bugün başlayacaksınız. Kendinizi geliştirecek, yeni şeyler öğrenecek etkinliklerle, işlerle uğraşın. Ailelerinizle vakit geçirin, arkadaşlarınızla bol bol gezip dolaşın, oyunlar oynayın, kitap okuyun, bilimle sanatla ve sporla ilgilenin. Ayrıca sürekli yanınızda olan, heyecanınıza sürekli ortak olan velilerinize de teşekkür ederim. En önemlisi eğitim ve öğretim hayatınızda yeri geldiğinde size anne ve baba kadar yakın olan okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize, Mehmet Ali Ayer’e ve Özlem Yalçın Kirenli’ye çok teşekkür ederim. Ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu iyi tatiller dilerim” dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere karneleri Kaymakam Tutkan ve hazirun tarafından tek tek dağıtıldı.



 

YAZARLAR

Tamamı