25.04.2024 08:50:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Karne Sevinci!

Dörtdivan da 2014 - 2015 eğitim-öğretim yılı 1. dönem karne sevinci yaşanarak, Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu'nda karne ve ödül töreni düzenlendi. Karnesini alan gençler hem sevindiler, hemde üzüldüler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT25 Ocak  2015 Pazar - 00:55
DÖRTDİVAN DA KARNE VE TATİL SEVİNCİ YAŞANDI
Bolu Dörtdivan da 2014 - 2015 eğitim-öğretim yılı 1.dönem karne ve ödül töreni düzenlendi.
Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu’nda düzenlenen törene; Dörtdivan Kaymakamı Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Okul Yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
/
Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Karne dağıtımı öncesi,  Programın açış konuşmalarını İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı gerçekleştirdi.
/
Kaymakam Korkmaz ve Başkan Uzunoğlu bir öğretim yılı yarsının bittiğini ve gençlerin dinlenmesi gerektiğini vurgulayarak, başarılı olan gençleri kutlayarak, notları düşük olan gençlerin de üzülmemelerini tavsiye ettiler. Gençlerimiz geleceğimizdir, onların başarısı için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Notları düşük olan gençlerimiz, 2. dönemde çalışarak, kurtarabilirler. Bu kısa 2 haftalık tatilde Eğitimcilerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza iyi tatiller temenni ediyoruz dediler.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından başarılı öğrencilere karneleri verildi. Karnelerini alan gençlerden kimileri sevindi. Kimileri ise üzüldü.
/
TEOG sınavında ilk üçe giren öğrencilere Dörtdivan Belediyesi tarafından alınan Tablet Bilgisaraylar hediye edildi.
/

 

YAZARLAR

Tamamı