19.04.2024 10:24:16
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da KÖYDES Çalışmaları

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, 2019 Yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında yapımı tamamlanan projeleri dolaşarak, incelemelerde bulundu. Dörtdivan Kaymakamlığı yapılan incelemeyi ve hizmetleri facebook sosyal paylaşım ağında paylaştı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN17 Mayıs  2020 Pazar - 00:31
Dörtdivan’da 2019 Yılı KÖYDES Projesi Kapsamında Yapılan Hizmetler
-Dülger-Yağbaşlar-Kartalkaya Grup Yolu Bsk Asfalt Yapımı İşi,
-Süleler Köyü 50 M3 Depo Yapımı İşi,
-Ortaköy Köyü 30 M3 Depo Yapımı İşi,
-Düğer-Sayık Grubu İsale Hattı Yenileme İşi,
-Yağbaşlar Köyü HİS Göleti Yapımı İşi, tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.
Muhtelif köylere ÇTP ve Koruge boru alınarak köylerin menfez kanal işlerinde kullanılmıştır.
Ayrıca Seyitaliler-Süleler arası 1000 mt, Kuruca Köyü Köy içi 600 mt, Adaköy Köyü 2700 mt, Ortaköy Köyü 1000 mt, Yukarıdüğer Köyü 700 mt, Bünüş Köyü 1300 mt, olmak üzere toplam 7.300 mt 2. Kat asfalt işi tamamlanmıştır.

KÖYDES kapsamında yapılan hizmetleri inceleyen Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu; “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren köylerimizin tamamını ziyaret ederek, başta muhtarlarımız olmak üzere, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerinde dinliyor, eksiklikleri yerinde tespit etme fırsatını buluyoruz. Vatandaş odaklı çalışmayı amaç edinmiş tüm birimlerimizle köylerimize ve mahallelerimize en iyi şekilde hizmet etme gayretini taşıyoruz.
Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz ve özel idaremizin projeleriyle köy yollarımızın yanı sıra köylerde içme ve kullanma suları isale hatları, bakım ve onarımlarının çalışmaları devam etmektedir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yıllar önce ifade ettikleri üzere “Cumhuriyet tarihinin en önemli kalkınma projesi” olan KÖYDES yatırımları ile vatandaşlarımız için hayati önem taşıyan altyapı, su ve yol projelerini hayata geçirmeye ve KÖYDES yatırımlarıyla köylerimizin çehresini değiştirmeye çalışıyoruz.
2020 yılı KÖYDES yatırımları için Başkanlığımda gerçekleştirdiğimiz Birlik Encümen Toplantısıyla İl Genel Meclisi Üyelerimiz Şahin Serin ve Dursun Fidan ile Çetikören Muhtarı Mahmut Koçak ve Gücükler Muhtarı Bahattin Dağ ile “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan 2387 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı kapsamında ilçemizin nüfusu ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak” ayrılan 2020 KÖYDES yılı ödeneği ölçüsünde muhtelif projelerimizi oluşturduk.
2019 yılındaki uyumlu çalışma ve kusursuz koordinasyonun neticesinde hayata geçirdiğimiz KÖYDES projeleri dolayısıyla İl Genel Meclisi Üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyor, 2020 yılı için de ilçemize bağlı tüm köylerin sorunlarının zaman içerisinde ve imkânlar dâhilinde çözüleceğine inanıyorum.
İlçemize yapılan yatırımların, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl-İlçe Özel İdaresi çalışmalarının ilçemize, köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



YAZARLAR

Tamamı