26.04.2024 05:51:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Kurban Bayramı..

Bolu Dörtdivan da Bayramın ikinci günü saat 11:00'de Belediye Başkanlık makamında Kurban Bayramı münasebetiyle Geleneksel Bayramlaşma merasimi yapıldı. Bayramlaşmaya siyasiler, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN15 Eylül  2016 Perşembe - 15:09
Dörtdivan da Kurban Bayramı Kutlandı.
Kurban Bayramı münasebetiyle Dörtdivan Belediyesi’nde Geleneksel Bayramlaşma merasimi yapıldı. Bayramın ikinci günü saat 11:00’de Başkanlık makamında gerçekleşen Bayramlaşma merasimine Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezer, Muhtarlar, Belediye Personeli, Çocuklar ve Vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşmada Dörtdivan Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Fidan, Ömer Sezgin AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin de hazır bulundular. 

Başkan Uzunoğlu misafirleri makam kapısında karşılayarak, bayramlaştı.
Başta Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay olmak üzere Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer Başkan Uzunoğlu'nun şahsında Dörtdivanlıların ve Bayramlaşmaya katılanların Bayramlarını kutladılar. 
Başkan Uzunoğlu çocuklarla birebir ilgilenerek, çocuklarla bayramlaştı. Çocuklara çukalata ve çeşitli ikramlar yapıldı. Çocukların yüzündeki tebessümden neşeli ve mutlu oldukları hissediliyordu.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir diyerek katılımcılara teşekkür etti.
Başkan Uzunoğlu bir kez daha; "Saygıdeğer hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanlığından ayrılan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Bolu dan gelen heyet, Başkan Hasan Uzunoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Şahin Serin ile birlikte Dörtdivan esnafını gezerek Kurban Bayramlarını kutladılar.





 

YAZARLAR

Tamamı