29.03.2024 11:34:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Ramazan Etkinliği..

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Dörtdivan Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri programı düzenleniyor. 19 Haziran Pazartesi günü çocuklar ve yetişkinler için Karagöz ile Hacivat, Meddah, Aşuk ile Maşuk, Ortaoyunu, Komedi Dans Üçlüsü, Ney Dinletisi, Ateşbaz ve sahne yarışmaları düzenlenecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Haziran  2017 Çarşamba - 19:45
Ramazan Etkinliği Programına Davetlisiniz..
Dörtdivan Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerini, Belediye Kültür Merkezinde 19 Haziran Pazartesi günü çocuklar ve yetişkinlerle buluşturuyor.
Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde 19 Haziran Pazartesi günü saat 22.00 den sonra Karagöz ile Hacivat, Meddah, Aşuk ile Maşuk, Ortaoyunu, Komedi Dans üçlüsü, Ney Dinletisi, Ateşbaz ve sahne yarışmaları yetişkinler ve çocukların beğenisine sunulacak.
Ayrıca katılımcılara Pamuk Şekeri ve Osmanlı Macunu ikram edilecek.
Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu; Ramazan ayında vatandaşların keyifli ve hoş bir zaman geçirmelerini amaçladıklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da vatandaşlarımızla bir araya gelmek için iftar programları ve Ramazan etkinlikleri düzenliyoruz.. Ramazan heyecanını birlikte yaşamak için tüm Dörtdivanlıları düzenleyeceğimiz etkinliğe davet ediyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum ”dedi.




 

YAZARLAR

Tamamı