29.03.2024 08:10:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da Tedbirler Ön Planda

Bolu ili Dörtdivan İlçesinde de her ilde, ilçede olduğu gibi Korona virüs tedbirleri ön planda bulundurularak, tedbirler alınıp, kontroller yapılmaktadır. Jandarma, Polis ve Sağlık Ekipleri tarafından sıkı bir kontrol uygulanıp, Vatandaşların ateşi ölçülüyor ve ateşi yüksek olanlar sağlık kurumlarına sevk ediliyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Nisan  2020 Perşembe - 21:55
DİKKAT.! ESKİ DÖRTDİVAN - YENİÇAĞA YOLU TRAFİĞE KAPATILDI
Eski Dörtdivan - Yeniçağa Karayolu trafiğe kapatıldı. Yeni Dörtdivan - Yeniçağa - Bolu Karayolu’nda Jandarma, Polis ve Sağlık Ekipleri tarafından sıkı bir kontrol uygulanıyor. Vatandaşların ateşi ölçülüyor, ateşi yüksek olanlar sağlık kurumlarına sevk ediliyor. Dışarıdan gelenler ise kayıt altına alınıp evde 14 gün durmaları isteniyor.

DÖRTDİVAN GİRİŞLERİNDE CORONOVİRÜS TEDBİRLERİ DEVAM EDİYOR
Bolu Dörtdivan Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma ekibi, Dörtdivan’ın en önemli giriş noktalarından biri olan Gerede yolu Doğancılar Köyü Mevkii’nde 24 saat boyunca denetim yapıyor. Gelen araçları durduran ekipler araç içindekileri sağlık görevlisinin yanına göndererek vücut sıcaklığını ölçtürüyorlar. Vücut ısısı normal olanların Dörtdivan’a girişine izin veriliyor.
Kaynak: dortdıvandaılynews.com




YAZARLAR

Tamamı