19.04.2024 02:42:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Ziyaretler

Dörtdivan'a yeni Emniyet Amiri atandı. Bolu Dörtdivan İlçesinde bir dizi ziyaretler yaparak, fikir alış verişinde bulunduk. Dörtdivan İlçesi Kamu Kurumlarında çalışan idareciler Dörtdivan'a en iyi hizmeti verebilmenin yarışı içindeler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN17 Ocak  2017 Salı - 03:13
Dörtdivan Kamu Kurumlarına Ziyaret
Bolu Dörtdivan İlçemiz Kamu kuruımları idarecilerine makamlarında Dörtdivan Dünyası olarak, ziyarette bulunarak, İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunduk.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL ziyaret edildi
İlk ziyayaretimiz Dörtdivan İlçe Milli Eğim Müdürü Erdal BAL oldu. Müdürümüz Erdal Bal Dörtdivan için bir müjde verdi. Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesinin Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı alanında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olacağını söyledi. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduktan sonra misafirperverliğine teşekkür ederek, ayrıldık.

Dörtdivan Emniyet Amiri Recep Düzgün'e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
İkinci durağmız Dörtdivan Emniyet Amirliğine getirilen Recep Düzgün oldu. Bolu Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yaparken Dörtdivan Emniyet Amirliğine Atanan Recep Düzgün, 1990 Tokat-Erbaa Doğumlu olup, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans mezunu. 2016 yılı Polis Amirleri Eğitim Merkezi Mezunuda olan Emniyet Amiri Düzgün, ayrıca Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans mezunu.

Bizler burada halkın güvenliği ve huzuru için varız

Dörtdivan İlçe Emniyet Amirimize hoş geldiniz diyerek, görevinin hayırlı-uğurlu olmasını ve başarılar temennisinde bulunduk. Göreve başladığından bu yana hiç bir olayla karşılaşmadıklarını vurgulayan Emniyet Amiri Recep Düzgün "Dörtdivan sakin ve şirin bir ilçe. Buraya gelmeden önce Bolu Emniyetinde görev yaptığımdan Dörtdivan ile ilgili Emniyetimize her hangi bir sıkıntı yansımıyordu. Burada olmaktan mutluyum. Görevimiz icabı Dörtdivanlıların ve Ülkemizin huzuru için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ve de yapacağız. Bizler burada halkın güvenliği ve huzuru için varız" dedi.

Dörtdivan Kaymakamlığında ki Ziyaretler..
İlçe Emniyetinden ayrılarak, Dörtdivan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Recep Bıyık ile İlçe Özel İdare Müdür V. Hüdayi Çelik'i makamlarında ziyaret ederek, hoş sohbet edip, karşılıklı fikir teatisinde bulunarak, Kaymakamlıktan ayrıldık.

Öğleden sonra bir günü İlçe hizmetinde olan Müdürlerimizi ziyaret ederek, geçirmenin yanı sıra Kamu Kurumlarının Dörtdivan için yapılan faaliyet ve çalışmalardan bilgiler aldık.



 

YAZARLAR

Tamamı