26.04.2024 20:17:22
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'dan Bangladeş'e Su Kuyusu

Doğançay ailesinden anlamlı bir bağış. Bolu Dörtdivan Cemaller Köyünden Hain bir pusu sonucu 2015 yılında Şehit olan Şehit Polis Memuru Yaşar Doğançay'ın ailesi; Şehit ve Ailesi adına Bangladeş de su kuyusu açtırdı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN19 Temmuz  2021 Pazartesi - 03:16
Dörtdivanlı Şehit Ailesi Bangladeş de Su Kuyusu Açtırdı
Bolu Dörtdivan Cemaller Köyünden Hain bir pusu sonucu 2015 yılında Şehit olan Şehit Polis Memuru Yaşar Doğançay’ın ailesi; Şehit ve Ailesi adına Bangladeş de su kuyusu açtırdı. Doğançay ailesi anlamlı bir hayra vesile oldu.

Bolu Verenel Derneği Temsilcisi Mehmet Emin Yılmaz’dan konu ile ilgili aldığımız bilgide şu ifadelere yer verdi. “Altı ay evvel Verenel Derneğinin Bolu Temsilcisi olduk. Bu süreçte 12 tane su kuyusu, İftarlar, Zekâtlar, Yetim Yavruların iaşe ve bakımları derken birçok hayırlı işe vesile olduk. Şehidimizin ailesi de su kuyusu açtığımızın bilgisine ulaşmış ve bizleri aradılar. Bangladeş de su kuyusu açılması için maddi bağışlarını verdiler. Bizde gerekli girişimleri yaparak, Şehidimiz ve Ailesi adına su kuyusunu açıp, hizmete sunduk” dedi.
Yılmaz açıklamasının sonunda; “Hain bir pusu sonucu Rabbi Rahimine ulaşan Bolu’muzun, Dörtdivan’ımızın Hz. Hamza’sı yiğit insan, güzel insan Şehit Polis Memuru Yaşar Doğançay kardeşimizin su kuyusu açıldı elhamdülillah. Rabbim ailesinden razı olsun Cenneti Ala da buluştursun inşallah” ifadelerine yer verdi.

www.dortdivandunyasi.com ailesi olarak; Her bir damla suyun içindeki her bir zerre, içenlere şifa, şehidin ruhuna rahmet olsun. Aile efradının hayırlarını da Rabbim kabul etsin

YAZARLAR

Tamamı