2.05.2024 01:08:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'dan Bursa'ya Gezi!

Bolu ili Dörtdivan İlçesi Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Bursa şehrine gezi düzenledi. Bursa'yı gezen öğrenciler hem tarihi, hemde manevi mekanları görme imkanı buldular. Lunapark da gönüllerince eğlenen öğrenciler, sahil boyunca da kumsalda yürüdüler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN31 Mayıs  2016 Salı - 00:26
Bolu ili Dörtdivan İlçesi Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Bursa şehrine gezi düzenledi. Bursa'yı gezen öğrenciler hem tarihi, hemde manevi mekanları gezdiler. Lunaparkda gönüllerince eğlenen öğrenciler sahil boyunca kumsalda yürüdüler.
Padişahlar, alimler ve evliyalar diyarı, Osmanlı Başkenti Bursa şehrine yapılan geziye kafile başkanı olarak Müdür Yrd. Tuncay Demirtaş, Öğretmenler Ertan Başkaya, Nuray Pekmez, Şeyda Özalp ve Öğenciler katıldı.

Bursa şehirinde bulunan tarihi Camii ve türbeler ile Mudanya ilçesini de ziyaret eden kafile Bursa'da renkli görüntülere sahne oldular.

Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Okul yetkilileri şunları söylediler: "Çocuklarımızın akademik gelişimini önemsediğimiz kadar; sosyal, bedensel, sanatsal ve manevi gelişimlerini de ilke edinmiş olduğumuzu ifade etmek isteriz. Bu yolda elimizden geleni yapmaya devam edecegiz. Destek olan herkese teşekkür ederiz"



 

YAZARLAR

Tamamı