25.04.2024 12:57:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan Kaymakamı'na Ziyaret.

Bolu ili Dörtdivan İlçesine yeni atanan Dörtdivan Kaymakamı Uğur TUTKAN Beyi makamında ziyaret ederek, Kaymakamımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletip, başarılar temennisinde bulunduk.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Eylül  2017 Salı - 14:54
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan’a Hayırlı Olsun Ziyareti.
Bolu Dörtdivan ilçesine; 20 Ağustos 2017 tarihli ve 30160 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile Dörtdivan Kaymakamlığına atanan Dörtdivan Kaymakamı Sayın Uğur TUTKAN Beyi makamında ziyaret ederek, Hayırlı olsun dileklerimizle, başarılar temennisinde bulunduk.

Dörtdivan Kaymakamı Uğur TUTKAN Beye Dörtdivan Dünyası hakkında bilgiler aktararak, desteklerini talep ettik. Dörtdivanlıların haberdar olması, bilgilenmesi amacıyla Dörtdivan da Kaymakamlıkça yapılan faaliyetleri Kamuoyuna duyurmak açısından her zaman görevde olduğumuzu ifade ettik.

Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Dörtdivan Kaymakamı Uğur TUTKAN “Medya dördüncü kuvvet. Yapılan faaliyetleri, kamuoyuna duyurmak, Gurbet elde yaşayanlar dâhil Dörtdivanlıları bilgilendirmek ebetteki bizimde isteğimizdir. El birliği içinde Dörtdivan’ımız için çalışacağız. Dörtdivanlı hemşehrilerimize aracılığınızla bir kez daha selamlarımı, saygılarımı sunarım” dedi.
Sayın Kaymakamımıza www.dortdivandunyasi.com olarak ilçemize hoş geldiniz der, hayırlı olsun dileklerimizle başarılar dileriz.

Kaymakam Uğur TUTKAN, 1989 tarihinde Kars'ın Kağızman ilçesinde doğdu. Lisans eğitimine kadar eğitim ve öğretim hayatını Bodrum'da tamamladı. Akabinde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans eğitimini 2007/2011 yılları arasında tamamladı.
İngiltere Portsmouth Üniversitesinde yüksek lisansını bitirdikten sonra Trabzon/Maçka, Tokat/Yeşilyurt ve Denizli'nin Honaz/Çardak/Bozkurt ilçelerinde kaymakam vekilliği vazifelerini yürüttü.
2017 tarihli ve 30160 sayı İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile Bolu Dörtdivan ilçesine atandı. Kaymakam Uğur Tutkan 05.09.2017 de Dörtdivan da görevine başladı.
Kaymakam Tutkan Uzman Diş Hekimi Fatma Hanım ile evli olup, bir kız çocuğu babasıdır.



 

YAZARLAR

Tamamı