27.04.2024 00:11:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan Kaymakamına Veda Yemeği

Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz'ün son yayınlanan İçişler Bakanlığı Kararnamesi ile Sivas'ın Akıncılar İlçesi'ne atanması üzerine, Dörtdivan Metro Tesisleri'ndeki Cafer Usta'da bir veda yemeği düzenlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN15 Aralık  2016 Perşembe - 02:22
Düzenlenen veda yemeğine Başta Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Dursun Fidan, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Danışman, Kadir Altundağ ve Muhterem Doğan olmak üzere Köy ve Mahalle Muhtarları, Dörtdivan'da görevli resmi daire amirleri, memurlar ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir grup katıldı.

Saat 18:00'da başlayan yemek öncesinde Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, yemeğe katılanlarla tek tek kucaklaştı ve hoşgeldiniz dedi.
Yemeğin sunum konuşmasını öğretmen Mustafa Öztürk yaptı ve Dörtdivan Kaymakamına hitaben bir şiir okudu. Mustafa Öztürk'ün ardından yine öğretmen Mehmet Ali Ayer, Kaymakam Akın Karagöz'e hitaben bir şiir okudu.
Şiirlerin ardından söz alan Kaymakam Akın Karagöz'ün oldukça duygulandığı görüldü. Konuşmasına katılımcılara hoşgeldiniz diyerek başlayan Akın Karagöz, yirmi aylık görev süresi boyunca Dörtdivan'ı ve Dörtdivanlıları çok sevdiğini, hizmet noktasında elinden gelen herşeyi yaptığını vurguladı.

Kaymakam Akın KARAGÖZ Helallik İstedi Bir Kişi Dışında Herkese Hakkını Helal Etti.

Konuşmasına Dörtdivanlılardan helallik isteyerek devam eden Akın Karagöz, Kamuya ait işlerde helal etme hakkının bulunmadığını bunun kişinin kendisi ile Allah arasında kaldığını vurgulayarak, kişisel olarak bir kişi dışında bütün Dörtdivanlılara hakkını helal ettiğini söyledi ve Dörtdivanlılardan da haklarını helal etmelerini istedi. Yemeğe katılanlar hep bir ağızdan üç defa Kaymakam Akın Karagöz'e haklarını helal ettiklerini söylediler.
BELEDİYE BAŞKANI DA GÜNAH ÇIKARDI
Kaymakam Akın Karagöz'ün veda yemeğinde söz alan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu da, 15 yıllık siyasi hayatı boyunca 13 Kaymakamla çalışma fırsatı bulduğunu ancak Akın Karagöz'ün müstesna bir yeri olduğunu söyledi. Başkan Hasan Uzunoğlu konuşmasında Kardeşim diye hitap ettiği Akın Karagöz'ün çalışkanlığı ile Dörtdivan'a önemli hizmetler verdiğini belirterek gönül isterdiki Akın Bey daha fazla burada kalsın ancak en nihayetinde ayrılık kaçınılmaz diye konuştu. Hasan Uzunoğlu, Akın Karagöz'le ilk başta gergin bir dönem yaşadıklarını bundan dolayıda kendisinden hakkını helal etmesini istediğini söyledi. (Kaymakamlık Yeni Hükümet Konağı'na taşındığında Dörtdivan Belediyesi bir süre su bağlamamış çöpleri almamıştı. Kaymakamlıkta Belediye'nin çöp toplama alanının kendilerine ait olduğunu belirterek Belediye'den çöp dökmemesini isteyerek karşılık vermişti.)

DİYANETE YARDIMCI OLAN BİR KAYMAKAM

Veda yemeğinde söz alan Dörtdivan Müftüsü Mustafa Topsakal'da Kaymakam Akın Karagöz'ün birlikte çalıştıkları süre içersinde kendilerine çok destek olduğunu belirterek Diyanet Teşkilatı adına kendisine teşekkür etti.
Dörtdivan Müftüsü Mustafa Topsakal'ın ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal'da "Sayın Kaymakamımız bize yeme içme teşkilatı diye takılırdı yine bir yemekte bir araya geldik şeklinde başladığı konuşmasında Kaymakam Akın Karagöz'e çalışmaları boyunca verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.
HEP MUHTARLARIN YANINDA
Muhtarlar Derneği Başkanı Selvet Doğangün konuşmasında Akın Karagöz'ün muhtarların hep yanında olduğunu ve destek verdiğini belirterek teşekkürlerini iletti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Kaymakam Akın Karagöz'e, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Muhtarlar Derneği Başkanı Selvet Doğangün tarafından hediye takdim edildi.
Veda yemeği ve konuşmaların ardından törenin sona ermesi ile Kaymakam Akın Karagöz, yemeğe katılan Dörtdivanlılara sarılarak tek tek vedalaştı.
Mutlu Bilge
14.12.2016 / Dörtdivan
www.boluhavadis.net




YAZARLAR

Tamamı