26.04.2024 07:29:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan Kültür Atlası Projesi

Bolu Dörtdivan ÇPAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasin ŞEN, Dörtdivan Kültür Atlası adıyla bir derleme projesini hayata geçirdiğini sosyal paylaşım ağı facebook da duyurdu. Dörtdivanlılardan destek isteyen Yasin Şen “Aralık veya Ocak ayı gibi kitabımızı yayınlanmayı düşünüyoruz” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Eylül  2020 Cuma - 00:11
“Dörtdivan Kültür Atlası” Adıyla Bir Derleme Proje Hayata Geçiriliyor
Bolu Dörtdivan ÇPAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasin ŞEN, Dörtdivan Kültür Atlası adıyla bir derleme projesini hayata geçirdiğini sosyal paylaşım ağı facebook da duyurarak, Dörtdivanlılardan destek istedi.
Bolu Dörtdivan ÇPAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasin ŞEN açıklamasında şunları söyledi. “Merhabalar Efendim. Dörtdivan Kültür Atlası adıyla bir derleme projemiz var. Aralık veya Ocak ayı gibi kitabımızı yayınlanmayı düşünüyoruz. Fakat eksiklerimiz var. Masal hiç bulamadık. Ninni ise çok az. Bu derlemeler için sizden destek bekliyoruz. Özellikle yaşlılardan bu hususta önemli derlemeler yaptık. Sizin de mümkünse yakınınızda bulunan yaşlılardan duyduğunuz sözleri bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Ninni, bilmece, masal, mani, tekerleme, sayışmaca, türkü, şiir, atasözü, deyim, hikâye, menkıbe, çocuk oyunları, halk inanışı gibi konularda karşılaştığınız sözlü malzemeyi bizimle paylaşırsanız bunları kitabımızda değerlendirmek istiyoruz. Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı