25.04.2024 16:45:08
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan Spor Resmileşti !

Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulubü ilk olağan genel kurul toplantısını yaparak, resmi hüviyetini kazandı. İlk Genel Kurulda Yönetimde görev alacaklar belirlendi. Genel Kurulda önemle bu kulübü yönetime seçilenler olarak değil hep birlikte Dörtdivanlılar olarak yöneteceğiz denildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Nisan  2018 Çarşamba - 02:36
Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulubü İlk Olağan Genel Kurulunu Yaptı
Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulubü ilk olağan genel kurul toplantısını Bolu Becikoğlu Avm Live Düğün ve Toplantı Salonunda yapıldı..
Saygı duruşuyla başlayan Genel Kurul Toplantısında, Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulubü’nün Geçici Başkanı Kadir Biçer, açılış konuşması ve sunumuyla toplantının anlam ve önemini anlattı.
Divan Başkanlığına seçilen Arif Yaman’ın Başkanlığında Genel Kurul Toplantısında, Genel Kurula katılanlar tarafından, kulubün ileri ki günlerde yapması-yapılması gereken konular geniş çapta istişare edilerek, fikir alış verişinde bulunuldu.
İlk Genel Kurulda Yönetim Kurulu seçimi yapılarak, yönetimde görev alacaklar belirlendi.
Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulubüne yeni seçilen yönetimin ilk mesajında; “Hazırlanan yönetim tamamen resmi prosedürü tamamlamak içindir. Dörtdivan Spor’u hep birlikte yöneterek, ayağa kaldıracağız. Söz konusu Dörtdivan Spor olduğunda isimlerin pek bir önemi yoktur. Uzun süredir özlem ve hayal olan Dörtdivan Spor’un hayata geçmesinin gururu ve mutluluğu bu genel kurulla pekiştirilmiş oldu. Dörtdivan'a Gençlik ve Spor Kulübü kazandırmak amacıyla çıktığımız bu yolda bütün Dörtdivanlılar’ın yanımızda olacağını ve üyeliklerini esirgemeyeceklerinden ümidimiz tamdır. Her daim Dörtdivanlıların desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Dörtdivan Spor Kulubü’nün resmi olarak yeni yönetimi aşağıdaki isimlerden oluştu.
1- Kadir Biçer, 2- Burçin Turhan, 3- Hakan Şenol, 4- Adem Beraber, 5- Fahri Kayaalp, 6- Halit Çetinarslan, 7- Hamza Efe, 8- Fahri Tetik, 9- Metin Çamlıbel, 10- İbrahim Tiryakioğlu, 11- Celil Gülcan, 12- Cemal Çağrı, 13- İlhami Aksoy, 14- İsa Ünal, 15- Rıdvan Aksu ve 16- Süleyman Uzunoğlu





YAZARLAR

Tamamı