25.04.2024 08:10:50
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan Spor Resmiyet Kazanıyor..

Dörtdivan ilçesini sportif aktivitelerde temsil edecek, tanıtımını ve reklamını yapacak olan Dörtdivan Spor kurulması aşamasında Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adıyla Tüzük hazırlanıp, resmi işlemlere başlandı. Kulübün Merkezi Dörtdivan, takim renkleri ise Kırmızı Beyaz olarak belirlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR18 Ocak  2018 Perşembe - 20:12
DÖRTDİVAN SPOR KURULMA AŞAMASINDA..
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde; Dörtdivan Spor'un kurulması için yapılan toplantılar meyvasını vermeye başladı. Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tüzüğü hazırlanıp, resmi işlemlere başlandığı kaydedilerek, Dörtdivan Spor ile ilgili yapılan açıklamada şunlar ifade edildi.
"Uzun süredir hayalini kurduğumuz, kurulmasını arzu ettigimiz, birlik beraberlik ruhunu harekete geçirecek, genclerimizi spora teşvik edecek, Dortdivan'ımızı sportif aktivitelerde temsil edecek, tanıtımını ve reklamını yapacak olan Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Dörtdivanlı hemşehrilerimizin katildigi istişare toplantisinin neticesinde "Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Derneği" adıyla tüzüğü hazırlanarak resmi işlemlere başlanmistir.
Futbol başta olmak üzre çesitli spor dallarindan da (okçuluk, basketbol, voleybol, güreş, masa tenisi, atletizim, kayak vb) gelecegimiz olan genclerimizin faydalanmasını saglamak, memletekimizden saglikli ve basarili sporcular cikarmak en büyük arzumuzdur.
Birlik ve bereberligimizi güçlendirecek, pekistirecek ve Dörtdivanımızın ortak değeri olan Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü'nün merkezi Dörtdivan olup takım renkleri ise Kırmızı Beyaz dır.
Bu süreçde desteğini esirgemeyen başta Dörtdivan Kaymakamı Sayın Uğur Tutkan Beye Dörtdivan Belediye Başkanı Sayın Hasan Uzunoğlu Beye, Toplantı salonunu bizlere tahsis eden Live Düğün ve Toplantı Salonları sahiplerine ve bizleri yanlız bırakmayan tüm Dörtdivanli hemşehrilerimize sonsuz saygılarımızı sunar, teşekkür ederiz."
Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Kurucu Üyeleri:
Kadir Biçer, Burçin Turan, Hakan Şenol, Adem Beraber, Hamza Efe, Fahri Kayaalp, Fahri Tetik, İbrahim Tiryakioğlu, Halit Çetinaslan ve Metin Çamlıbel.



 

YAZARLAR

Tamamı