26.04.2024 23:05:11
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı Edirne Valisi Oldu

Bolu Dörtdivanlı İçişleri Bakanlığı Mülga Mahalli İdareler Genel Müdürü Ekrem Canalp, yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler kararnamesiyle Edirne Valisi oldu. Haftaya göreve başlayacak Edirne Valisi Ekrem Canalp kimdir? Haberimizde..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN29 Ekim  2018 Pazartesi - 19:12
Dörtdivanlı Ekrem Canalp Edirne Valisi Oldu
Valiler kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'nin 27 Ekim 2018 Tarihli ve 30578 sayısında yayımlandı. Dörtdivanlı Ekrem Canalp Vali oldu.
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Aşağıdüğer Köyü Nüfusuna kayıtlı Hemşehrimiz İçişleri Bakanlığı Mülga Mahalli İdareler Genel Müdürü Ekrem Canalp, yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler kararnamesiyle Edirne Valisi olarak atanmış bulunmaktadır.
Arayıp kutladığımız Vali Ekrem Canalp, Haftaya göreve başlayacağını ifade ederek, Kutsal bir görevi üstleneceğiz, mevlam mahcup eylemesin. Vatanımıza hizmetde her mekan ve her alanda daima göreve hazırız. Hemşehrilerime de selamlarımı iletir, teşekkür ederim" dedi.

Ekrem Canalp kimdir?
08.10.1971 tarihinde Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde doğmuştur. İlköğretimini Aşağı Düğer Köyü’nde, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı.
1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne başladı.
1996 yılında mezun oldu ve 1996'da Mülki İdare Amirliği mesleğine Muğla Kaymakam Adayı olarak başladı. Düzce’de Kaymakam refikliği, Afyon Sincanlı’da vekâlet stajlarını yaptı. Yurt dışı stajını İngiltere’de yaptı. Ocak 2000’de Koyulhisar Kaymakamı olarak Sivas İline atandı.
Diğer görevler
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı
Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcılığı
Mahalli İdareler Genel Müdürü
Edirne Valiliğine Atanması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Ekim 2018 tarihinde imzaladığı Valiler Kararnamesiyle Edirne Valisi oldu.
Dr. Ayten Canalp ile evli olan Ekrem Canalp İngilizce Bilmektedir.

www.dortdivandunyasi.com olarak Hemşehrimiz Edirne Valisi Ekrem Canalp beye hayırlı uğurlu olmasını diler, yeni görevinde başarılar temenni ederiz. 




YAZARLAR

Tamamı